Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Dubra nepalīdzēs Latvijas izlasei septembra spēlēs

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Dubra nepalīdzēs Latvijas izlasei septembra spēlēs
Marianam Paharam septembrī būs jāiztiek bez Kaspara Dubras palīdzības (Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64)

Latvijas izlases aizsargs Kaspars Dubra ceļgala savainojuma dēļ būs spiests izlaist 2018. gada Pasaules kausa izcīņas atlases cikla pirmo maču pret Andoru, Sportacentrs.com apstiprināja sportists.

Latvijas futbola izlasi jau pēc pāris nedēļām gaida divas cīņas. Vispirms 2. septembrī "Skonto" stadionā pārbaudes spēlē pretī stāsies Luksemburga, savukārt 6. septembrī 2018. gada Pasaules kausa izcīņas atlases cikla pirmajā mačā mūsējie izbraukumā mērosies spēkiem ar Andoras valstsvienību. Kļuvis zināms, ka ceļgala savainojuma dēļ mūsu izlasei septembrī nepalīdzēs Barisavas BATE aizsargs Kaspars Dubra, kurš laukumā varētu atgriezties pēc 4-5 nedēļām.

Traumas dēļ 25 gadus vecais Dubra vakar izlaida BATE pirmo spēli UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra play-off kārtā pret "Astana" (0:2). Kaspars patlaban aizvada vienu no labākajām sezonām līdzšinējā karjerā, būdams stabils komandas pamatsastāva spēlētājs. Dubras rēķinā Baltkrievijas čempionātā ir pieci gūtie vārti 16 mačos. Pēdējā laikā Dubra izlases pamatsastāvā veidoja centra aizsargu pāri ar kapteini Kasparu Gorkšu.

Atgādinām, ka valstsvienībai septembrī, visticamāk, nepalīdzēs arī cits potenciālais līderis, Maskavas CSKA pussargs Aleksandrs Cauņa, kurš iziet rehabilitācijas posmu pēc nesen veiktās operācijas. Savukārt neziņā par nākotni un bez spēļu prakses ir centra aizsargi Vitālijs Jagodinskis un Mārcis Ošs.

     [+] [-]

, 2016-08-19 23:58, pirms 8 gadiem
Un Gorkšs ne sevišķi labā formā. Pirms pāris stundām, ierēķinot visu rakstā minēto, jau nodomāju: būs laikam jāsauc uz izlasi Bulvītis. Un tālāk jau, kā nākamais kandidāts, par spīti visām liepājnieku nedienām, ir Kļava.

     [+] [-]

, 2016-08-20 00:07, pirms 8 gadiem
Ka neiet, ta neiet... Bet vienreiz šai melnajai joslai ir jābeidzas!!!

  +1 [+] [-]

, 2016-08-20 10:42, pirms 8 gadiem
No Liepājas aizsardzības līnijas nevienu nedrīkstētu laist izlases tuvumā. Gorkšs nekad nav bijis tas ātrākais, bet tas kādā tempā viņš skrien šobrīd... tā pat nav skriešana bet tāds saguris riksītis.