Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U-19 izlase pārbaudes spēlē piedzīvo sagrāvi pret Baltkrieviju

Jānis Celmiņš

Sagrāvi pārbaudes spēlē Staicelē otrdien piedzīvoja Latvijas U-19 futbola izlase, kas ar 1:5 (0:1) zaudēja Baltkrievijas vienaudžiem.

Latvijas U-19 januiešu futbola izlase (1993.gadā dzimušie futbolisti) otrdien, 19.jūlijā Staicelē notikušajā pārbaudes spēlē piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:5 (0:1) pret Baltkrievijas vienaudžiem. Vienīgos vārtus Latvijas izlases labā otrā puslaika izskaņā guva Roberts Savaļnieks.

Atgādinām, ka abu komandu pirmajā tikšanās reizē svētdien, 17.jūlijā ar rezultātu 2:1 pārāki izrādījās mūsu kaimiņi.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...

  -4 [+] [-]

, 2011-07-19 20:55, pirms 13 gadiem
Eto prrreskorbna!!!
Slēpts komentārs: valdnieks

     [+] [-]

, 2011-07-19 22:01, pirms 13 gadiem
valdnieks rakstīja: nu tolks vsp futbolistiem kkur braukt un spēlēt kkādas pārbaudes spēles, lai vispirms tiek vismaz EČ!
VISMAZ EČ ?? tu vispār domā ko runā ? Ja neesi pamanījis, tad Latvijas izlase, jebkura gada vecuma, nav tik lieliska, lai katru gadu piedalītos EČ un tā būtu saprotama lieta. Tikšana uz EČ jau būtu viens no lielākajiem sasniegumiem jauniešiem
Slēpts komentārs: valdnieks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-07-19 22:42, pirms 13 gadiem
Ervin rakstīja: Kāds gan tu esi atmarozaks joptvai

     [+] [-]

, 2011-07-19 23:12, pirms 13 gadiem
valdnieks rakstīja: kāds tur sansniegums, ja mēs salīdzinam ar citiem sporta veidiem, gan komandu gan indivuduālo tad futbols varētu paklusēt, jo tikšana uz EČ NAV sasniegums manā skatījumā! smiekli nāk čalīt!
ar kādu sportu tad tu varētu salīdzināt ? Hokeju, kur katru nākamo gadu spēlē par iekļūšanu A divīzijā ? Iekļūstot A divīzijā pie normāliem pretiniekiem, atkal tiek izlidots uz B vai labākajā gadījumā palik knapi A divīzijā. Ar Basketbolu ir tas pats, vienīgi sievietes līdz šim bija spējīgas kaut ko parādīt. Ja tu centies kaut ko salīzināt, tad atgādinu, ka Latvija kopumā nav kaut kāda Zviedrija vai cita sporta lielvalsts, kas ir pietiekami laba jebkurā sportaveidā.

  -2 [+] [-]

, 2011-07-19 23:33, pirms 13 gadiem
joker7 rakstīja: ar kādu sportu tad tu varētu salīdzināt ? Hokeju, kur katru nākamo gadu spēlē par iekļūšanu A divīzijā ? Iekļūstot A divīzijā pie normāliem pretiniekiem, atkal tiek izlidots uz B vai labākajā gadījumā palik knapi A divīzijā. Ar Basketbolu ir tas pats, vienīgi sievietes līdz šim bija spējīgas kaut ko parādīt. Ja tu centies kaut ko salīzināt, tad atgādinu, ka Latvija kopumā nav kaut kāda Zviedrija vai cita sporta lielvalsts, kas ir pietiekami laba jebkurā sportaveidā.
nūū pirmkārt Tu aizmirsi arī par individuālajiem sporta veidiem, kur izcinīta vieta kaut vai EČ 20niekā neesot nekas sevišķs, otrkārt jauniešu basketbola izlases katru gadu pārstāv Latviju EČ A tātad A divīzijās, nevis B!
un beigās, arī zviedrija nav laba visos sporta veidos!
Man nekas nav pretī, par to, ka ir jāatbalsta šis sporta veids jaunišu vidū, bet pie mūsu valsts SPORTA budžeta apmēriem šādi izbraucieni maksā ļoti dārgi!

     [+] [-]

, 2011-07-20 01:43, pirms 13 gadiem
[quote valdnieks]

tu esi pilniigs zaabaks... tev ar praatu ir shvakaak kaa Alzheimer slimniekam...

     [+] [-]

, 2011-07-20 03:46, pirms 13 gadiem
valdnieks rakstīja: nu tolks vsp futbolistiem kkur braukt un spēlēt kkādas pārbaudes spēles, lai vispirms tiek vismaz EČ!
vispirms uzzini, kā var iekļut VISMAZ EČ =] vajag iziet vienu kvalif. raundu, no 13 gruppam iziet pa 2 izlasēm, un tad iet otrs kvalif. raunds, 7 gruppas, un tikai pa vienai izlasei iziet ))))))) bet piedot, Eiropā ir daudz valstis, kuras prot ļoti labi spēlet futbolu, bet basketbolā ir, maksimums, 10-12 valstis

     [+] [-]

, 2011-07-20 03:55, pirms 13 gadiem
to valdnieks !!!
Tu esi pilnīgs ambīlis nesalīdzi futbolu ar basketbolu vai hokeju tu aun !!!!!!!!!!
Pilniigs pokemons !!!

     [+] [-]

, 2011-07-20 11:03, pirms 13 gadiem
valdnieks rakstīja: nūū pirmkārt Tu aizmirsi arī par individuālajiem sporta veidiem, kur izcinīta vieta kaut vai EČ 20niekā neesot nekas sevišķs, otrkārt jauniešu basketbola izlases katru gadu pārstāv Latviju EČ A tātad A divīzijās, nevis B!
un beigās, arī zviedrija nav laba visos sporta veidos!
Man nekas nav pretī, par to, ka ir jāatbalsta šis sporta veids jaunišu vidū, bet pie mūsu valsts SPORTA budžeta apmēriem šādi izbraucieni maksā ļoti dārgi!
KĀ vispār var salīdzināt individuālos sportaveidus ar komandas ???? tu pats vispār saproti, kā tās ir pilnīgi nesavienojamas lietas.
Un jā, cik valstis labi spēlē basketbolu vai hokeju ?? tiešām kādas 10-12 valstis, taču futbolu spēlē visur un visi, tpc arī tā atlase un konkurence un daudz lielāka.
Zviedrija slikti spēlē futbolu un hokeju ? Domāju, ka pat ļoti labi, par basketbolu runājot, viņu jaunieši arī ir A divīzijā, tāpat kā Latvija, tātad tomēr visi populārie sportaveidi viņiem padodas.
Tu pats nīdēji, ka, lai tiek vismaz EČ, bet kā, lai tiek EČ, ja neaizvadīs nevienu spēli un katru gadu izspēlēs tikai 3 kvalifikācijas spēles ? Pēc tavas lõģikas spriežot, kāda jēga vispār izlasei savākties - tikuntā jau nekur netiek.