Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Šodien Bratislavā spriedīs par PK2014 kalendāru Latvijas grupā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Šodien Bratislavā spriedīs par PK2014 kalendāru Latvijas grupā
Aleksandrs Starkovs
Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Šodien Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā tiksies PK2014 kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas G grupas visu izlašu pārstāvji, lai mēģinātu vienoties par spēļu kalendāru. Atgādinām, ka G grupā spēlēs arī Latvijas futbola izlase.

G grupā, atskaitot Latviju, spēlēs arī Grieķija, Slovākija, Bosnija un Hercegovina, Lietuva un Lihtenšteina. Visas puses vienojušās, ka jāmēģina kalendārs sastādīt šo piektdien 18. novembrī Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā. Ja puses nevienosies, kalendāru izlozēs UEFA. Jau ziņojām, ka Latvijas izlasi šajā apspriedē pārstāvēs valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Starkovs un izlases ģenerālmenedžeris Genādijs Karavajevs. Viņi sarunās mēģinās panākt tādu kalendāru, kas ļautu PK2014 atlases cikla sākumā savā laukumā tikties ar grupas favorītiem (acīmredzot grieķiem), kamēr ar nosacīto pastarīti Lihtenšeinu mūsu pusei ir vēlme spēlēt 2013. gada martā un jūnijā.

Slovākijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Jozefs Kliments sacījis: „Jā, sarunas notiks Bratislavā, bet vēl nav zināms, kur tieši [tā šis vīrs teica nedēļas sākumā - aut.piez.]. Par norises vietu (pilsētu) visi piekrita, kas ir loģiski, jo Bratislava ir ģeogrāfiski izdevīgākā vieta un ērta nokļūšanai. Tagad viss ir izlašu pārstāvju rokās – ja puses vienas dienas laikā nespēs vienoties, UEFA kalendāru izlozēs. Esmu kontaktējies ar visiem pārstāvjiem – domāju, ka lielu problēmu kalendāra sastādīšanā nebūs. Taču, protams, katrai pusei ir savas idejas un no mums visiem atkarīgs, vai varēsim atrast kopsaucējus.”

Izmantotie resursi:
Športky.sk | Najnovšie športové správy

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-18 09:58, pirms 13 gadiem
Tāda grupa kā šī ir visīstākā Dieva dāvāna. Latvijai var būt tikai viens mērķis - tikt uz finālturnīru!

     [+] [-]

, 2011-11-18 12:06, pirms 13 gadiem
Redzēs, kā sanāks to kalendāru izveidot, bet noteikti griēki uzspiedīs savu. Ļoti svarīgi būtu pa ziemu pabraukāt pa siltajām zemēm izlasei un uzspēlēt pārbaudes spēles pret normālām komandām un pārbaudīt spēlētājus. Vesela virkne, manuprāt, tagad tādu ir. Ja novāks labu komandu un spēs labi cīnīties ar Slovākiju un Bosniju, kas teorētiski ir mūsu līmeņa izlases, tad varētu būt cerības. Šogad jau pierādījām, ka pret grieķiem arī varam cīnīties. Un Lietuvu un Lihtenšteinu ir jāuzvar, ja gribam kaut kur tikt. Lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-18 12:43, pirms 13 gadiem
reikons rakstīja: Redzēs, kā sanāks to kalendāru izveidot, bet noteikti griēki uzspiedīs savu. Ļoti svarīgi būtu pa ziemu pabraukāt pa siltajām zemēm izlasei un uzspēlēt pārbaudes spēles pret normālām komandām un pārbaudīt spēlētājus.
Noteikti atkal spēlēsim pret izlasēm, kas sedz izdevumus.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-18 13:13, pirms 13 gadiem
kad izloze?

     [+] [-]

, 2011-11-18 14:39, pirms 13 gadiem
zigiss rakstīja: kad izloze?
esi iepalicis jau bija pirms laba laika!