Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

''Tonybet Fan'' kļūst Latvijas futbola izlašu atbalstītāju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Tonybet Fan'' kļūst Latvijas futbola izlašu atbalstītāju
Foto: LFF

Latvijas Futbola federācija informē, ka par jauno nacionālo izlašu atbalstītāju kļuvis ''Tonybet Fan'', ar kuru noslēgts līgums uz trīs gadiem.

Par Latvijas nacionālo vīriešu un sieviešu futbola izlašu ģenerālsponsoru kļuvis uzņēmums "Tonybet Fan". Latvijas Futbola federācija (LFF) ar jauno atbalstītāju noslēgusi trīs gadu līgumu.

LFF prezidents Vadims Ļašenko: "Mums šī ir svarīga diena, jo Latvijas futbolam pievienojas jauns atbalstītājs. Latvijas izlase ir uzsākusi jaunu ceļu jaunā galvenā trenera vadībā, un līdzās tam ir parādījies arī jauns ģenerālsponsors. Būt blakus futbolam ir liela privilēģija ne tikai mums katram individuāli, bet arī uzņēmumiem. Lai mums kopīgi izdodas gan sportiskie, gan futbola popularizēšanas mērķi!"

"Tonybet Latvija" vadītājs Valters Rozmanis: "Pavisam nesen paziņojām, ka kļūstam arī par virslīgas čempionāta komercpartneri. Esam jauns zīmols pašmāju tirgū, un jau pašā sākumā sapratām, ka vēlamies sadarboties tieši ar futbolu pēc iespējas plašākā mērogā. Pēc sarunām ar LFF mums ātri kļuva skaidrs, ka mums ir jāstrādā arī ar Latvijas nacionālo sieviešu izlasi, attīstoties un sadarbojoties abos virzienos. Centīsimies līdzjutējiem piedāvāt pēc iespējas interesantākus stāstus par futbolu."

Jānis Ikaunieks, Latvijas nacionālās vīriešu izlases spēlētājs: "Klāt kārtējā futbola sezona. Var just, ka futbols Latvijā ir sācies, ir liela interese. Notikušas daudzas izmaiņas. Ceram, ka tas viss būs tikai pozitīvā virzienā. Protams, pašā sākumā ir neliela neziņa, taču centīsimies ātri atrast kopīgu valodu un virzīties uz priekšu kopīgu mērķu vārdā."

Amēlija Lipšāne, Latvijas nacionālās sieviešu izlases spēlētāja: "Šobrīd klubos gatavojamies Eiropas čempionāta kvalifikācijas sākumam. Nesenākie izlases sabraukumi ir parādījuši, ka mēs varam sasniegt labus rezultātus, varam konkurēt augstākā līmenī. Man ir milzīgs prieks redzēt, ka Latvijā interese par sieviešu futbolu kļūst arvien lielākā. Ir vērts skatīties un iesaistīties sieviešu futbolā!"

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17423/tonybet-...

  +2 [+] [-]

, 2024-03-14 16:54, pirms 2 mēnešiem
Kāpēc tiek citēts "Tonybet Latvija" vadītājs? Sponsors taču ir "Tonybet fan".

     [+] [-]

, 2024-03-14 21:35, pirms 2 mēnešiem
mazās roķeles laimīgas, viss Latvijas futbols no izlasēm līdz zemākajām līgām totalizatoru paspārnē