Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs: "Bija brīži, kad pretinieks mums radīja diezgan lielas problēmas"

Emils Ozerinskis

Kazakevičs: "Bija brīži, kad pretinieks mums radīja diezgan lielas problēmas"
Dainis Kazakevičs un Marians Pahars. Foto: LFF

Cīņā par UEFA Nāciju līgas D1 gurpas līderpozīciju Latvijas futbolisti ar rezultātu 4:2 izbraukumā uzveica Moldovu. Latvijas izlases treneris Dainis Kazakevičs pēcspēles preses konferencē pauda, ka kāroto uzvaru izdevies panākt ar kvalitatīvu sniegumu, par ko uzslavas pelnījuši tieši spēlētāji.

"Spēle mums bija sarežģīta, jo Moldova ir nopietns pretinieks, kurš mums radīja problēmas. Esmu ļoti priecīgs, ka mums izdevās tās pārvarēt, it īpaši uzbrukumā. Tomēr vienlaikus es arī negribu, lai būtu mānīgs priekšstats – bija brīži, kad pretinieks mums radīja diezgan lielas problēmas, tāpēc šī uzvara mums nebija viegla.

Mēs veltījām daudz laika pretinieka izpētīšanai un analīzei. Mūsu spēlētāji laukumā parādīja lielisku sniegumu, izpildot savus uzdevumus un grūtās situācijās pieņemot pareizus lēmumus. Arī spēles scenārijs, kas sākumā bija mums nelabvēlīgs, nepatraucēja mums demonstrēt savu spēli. Mēs bijām labi izpildījuši savu mājasdarbu, taču galvenie nopelni ir futbolistiem, kuri visu laukumā realizēja. Es gaidīju, ka būsim agresīvi uzbrukumā un izmantosim brīvās zonas, taču neliekuļošu – negaidīju, ka būs tik daudz vārtu. Mačs izvērtās atklātāks nekā gaidīts.

Mēs jau vairākas reizes esam parādījuši, ka sarežģītās spēlēs spējam uzlabot savu sniegumu. Aizvadījām kvalitatīvāko spēli šajā nometnē, par ko lieli komplimenti puišiem, jo mačs mums bija ļoti svarīgs. Ir izveidojies kolektīvs, kas laukumā var risināt uzdevumus. Laba komanda ir spējīga reaģēt uz izaicinājumiem spēles laikā. Mēs sākam parādīt to, ka esam komanda, turklāt esam komanda dažādās spēles situācijās.

Visas šīs trīs spēles ir bijušas mums sarežģītas un būtiskas no tabulas viedokļa."

Otrdien Latvijas izlase aizvadīs jūnija spēļu cikla noslēdzošo maču, viesojoties Lihtenšteinā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14095/kazakevi...

  +2 [+] [-]

, 2022-06-11 02:44, pirms 2 gadiem
Loti labs specialists ir Kazakevics. Un Pahars lieliski papildina. Specigs duo!

  -2 [+] [-]

, 2022-06-11 07:37, pirms 2 gadiem
Daiņelis priecīgs 3 amatieru komandas vinnēja, kuras būtu jāvinnē svilpjot arī citus gadus.
Kad nāk pretī LV nopietnāki spēki, tā LV atkal neko nespēs.

  +5 [+] [-]

, 2022-06-11 09:35, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Daiņelis priecīgs 3 amatieru komandas vinnēja, kuras būtu jāvinnē svilpjot arī citus gadus.
Kad nāk pretī LV nopietnāki spēki, tā LV atkal neko nespēs.
Labi, beidz te pļūtīt! Pirms tam pat šādas "amatierkomandas"' nevarējām vinnēt. Ar kko jāsāk. Ir progress. Jā, neliels, bet komanda veidojas, nevar noliegt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-06-11 14:12, pirms 2 gadiem
zaxx rakstīja: Daiņelis priecīgs 3 amatieru komandas vinnēja, kuras būtu jāvinnē svilpjot arī citus gadus.
Kad nāk pretī LV nopietnāki spēki, tā LV atkal neko nespēs.
Ne jau Dainis noveda Latvijas kājbumbas valstsvienību līdz pagraba līmenim ...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-11 22:24, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Ne jau Dainis noveda Latvijas kājbumbas valstsvienību līdz pagraba līmenim ...
Sava vaina viņam tur arī bija. Kurš tad bija pietiekami solīdā LFF amatā līdz iecēla par treneri? Un kurš zināmu laiku bija u21 treneris? Dainis arī ir līdzatbildīgs tam, ka šobrīd jāceļ ārā no purva.

  -1 [+] [-]

, 2022-06-11 23:15, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Sava vaina viņam tur arī bija. Kurš tad bija pietiekami solīdā LFF amatā līdz iecēla par treneri? Un kurš zināmu laiku bija u21 treneris? Dainis arī ir līdzatbildīgs tam, ka šobrīd jāceļ ārā no purva.
Kā u21 treneris izaudzināja pašreizējās valstvienības cīnīties spējīgo kodolu , izlase ir labāka nekā jebkad, pat Euro2004 bija tāds bezrakstura latišu un okupantu kokteilis + Verpakovskis ...

     [+] [-]

, 2022-06-12 14:15, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Kā u21 treneris izaudzināja pašreizējās valstvienības cīnīties spējīgo kodolu , izlase ir labāka nekā jebkad, pat Euro2004 bija tāds bezrakstura latišu un okupantu kokteilis + Verpakovskis ...
Nu jau, nu jau...

     [+] [-]

, 2022-06-12 16:54, pirms 2 gadiem
Pēc bildes Paharu ar bārdu neatpazīt, bet sporta valstsvienības izlases galvenajam trenerim tā fiziski nolaisties nedrīkst, ir jāuztur sevi pienācīgā formā, kauns!