Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Divi Anglijas U21 futbolisti izsaukti uz lielo izlasi un pret Latviju nespēlēs

Divi Anglijas U21 futbolisti izsaukti uz lielo izlasi un pret Latviju nespēlēs
Bens Čilvels (pa kreisi) un Demaraji Grejs darbībā Premjerlīgas spēlē.
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Leicester City" futbolisti Bens Čilvels un Demaraji Grejs izsaukti uz Anglijas valstsvienību otrdien gaidāmajai pārbaudes spēlei pret Šveices izlasi.

21 gadu vecais kreisās malas aizsargs Čilvels un 22 gadus vecais uzbrucējs Grejs otrdien mačā pret Šveici var piedzīvot debiju pārbaudes spēlē, kas notiks "Leicester City" mājas stadionā "King Power". Abi ir 2015./2016. gada Premjerlīgas čempioni "Leicester City" rindās.

Grejs šosezon Premjerlīgā piedalījies četrās spēlēs, kurās izcēlies ar vienu vārtu guvumu. Pagājušajā sezonā viņš 35 mačos Premjerlīgā iesita trīs vārtus. Arī Čilvels šosezon izgājis laukumā četrās Premjerlīgas spēlēs, bet pērn viņš Premjerlīgā aizvadīja 24 mačus.

Eiropas U21 čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē Anglijas izlase otrdien, plkst. 17:00 izbraukumā mērosies spēkiem ar Latvijas jaunajiem futbolistiem. Šo spēli tiešraidē varēs vērot Sportacentrs.com TV kanālā.

Anglija ar 17 punktiem septiņās spēlēs ir 4. grupas līdere, bet Latvija ar trim punktiem septiņos mačos ierindojas piektajā vietā, apsteidzot tikai Andoru, kam ir divi punkti.

Izmantotie resursi:
BBC Sport