Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

"Baku" ģenerālmenedžeris: Starkovs pametīs darbu izlasē

"Baku" ģenerālmenedžeris: Starkovs pametīs darbu izlasē
Aleksandrs Starkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs novembrī pametīs savu amatu, lai varētu pilnībā koncentrēties darbam ar Azerbaidžānas futbola klubu "Baku", izteicies komandas ģenerālmenedžeris Zeinals Mamedovs.

Starkova līgums ar Latvijas Futbola federāciju beigsies pēc 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla un Mamedovs paziņojis, ka treneris to nepagarinās.

"Novembrī Starkovam beigsies līgums ar Latvijas Futbola federāciju. Saskaņā ar mūsu vienošanos, viņš nevar pagarināt to vai meklēt sev darbu citā valstsvienībā. Treneris koncentrēsies uz darbu tikai klubā," sacīja "Baku" ģenerālmenedžeris.

Latvijas izlasei Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā paredzētas vēl divas spēles. 7. oktobrī "Skonto" stadionā Starkova vadītā izlase uzņems Maltu, bet 11. oktobrī izbraukumā mērosies spēkiem ar Horvātijas valstsvienību. Šobrīd Latvija F grupā ar astoņiem punktiem ieņem piekto vietu sešu komandu konkurencē. Līdere ir Horvātija ar 19 punktiem, bet pastarīte - Malta (viens punkts).

Izmantotie resursi:
azerisport.com

  +1 [+] [-]

, 2011-09-09 19:56, pirms 13 gadiem
tieši tā, vēl pāris tādas neveiksmīgas Baku spēles un būs jāpamet kluba trenera amats ..

  +4 [+] [-]

, 2011-09-09 20:14, pirms 13 gadiem
Nu ko, tagad Starkova noliceeji var liiksmot. Gribu redzeet kaads buus aizvietotaajs un kaa spees savaakt sho jauno un perspektiivo komandu! Augsti kvalificeetie labpraataak stradaa ar jau gatavu materiaalu, taa kaa nekas spiidosh trenera jomaa mums nebuus

  -1 [+] [-]

, 2011-09-09 20:39, pirms 13 gadiem
nu kaut nu sita bauma piepilditos.un runajot par aizvietotaju-sliktaks jau nu nebus.cik ta var tads starkovs akstities.lai paliek pie saviem azeriem,stajas kolhoza un audze aitas.un visiem bus labi

  +9 [+] [-]

, 2011-09-09 21:02, pirms 13 gadiem
demarkus rakstīja: runajot par aizvietotaju-sliktaks jau nu nebus
Dziļi maldies - var būt sliktāks un pat ļoti sliktāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-09 22:10, pirms 13 gadiem
Mazaa_vaaveriite rakstīja: lai ari nav ne jausmas kada zina mainisies izlases spele, tomer trenera mainai janotiek. apnikusas sis LV speles (iznemot pedejo pret Griekiju), kad mes pa speli labi ja izveidojam 2 momentus. vel sliktak un galvenais neskatamak ka tagad ir gruti spelet. tapec tikai par parmainam. man pasam nebutu nekas preti ja izlasi vaditu Grigarcuks (apzinoties ka nekadu duuzi mes nevaresim pacelt). lai ari LV futbola esmu citas komandas fans, tomer man allaz patika FKV spele vina vadiba. Vairak domaju par eirokausiem, ka piem., pret Newcastle, komanda nesezh aizsardziba un necer uz bezvartu neizshkirtu, bet lai ari kas ir preti, mekle savas iespejas. tas tiek panakts nevis ar LV futbolam raksturigajam talajam piespelem, bet ar isam piespelem.
Jā, Grigorčukam tipiskākais bija rezultāts 1:0

     [+] [-]

, 2011-09-09 22:18, pirms 13 gadiem
Pirmā priecīgā Vēsts šonedēļ....
Bet ko Indrixons izlems ....paņems bartedijumā kadu šauracaino no stepēm?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-09 22:20, pirms 13 gadiem
...nerunāsim par čečenu ieguldijumu Latvijas Futbolā.....

     [+] [-]

, 2011-09-09 22:20, pirms 13 gadiem
sasperjods rakstīja: Grigorčuks vai Abramčiks
Starp kandidātiem figurējot arī Oļega Romanceva vārds.

  -4 [+] [-]

, 2011-09-09 22:21, pirms 13 gadiem
sasperjods rakstīja: Grigorčuks vai Abramčiks
nekad!...stulbibas nevajag raxtit!

  -2 [+] [-]

, 2011-09-09 22:23, pirms 13 gadiem
skati tiek vērsti uz Arabijas pussalas OLIGARHIEM......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-09-09 22:29, pirms 13 gadiem
man gan liekas ka nav Starkova vain, ka mes ta spelejam, domaju ka Starkovs pats veletos spelet uzbrukoso futbolu, bet vins apzinas ka nav mums tadu speletaju ka parejiem, nerunakot par Maltu protams!
Kaut gan pedeja spele man patika, un man liekas ka Laizans ir labaks par Lazdinu!
Ne pa velti musejie ne spej tikt talak par Virsligu, vai Azebaidzanu, jo nav viniem tads limenis( nenemsim vera dazus Vanins, Gorks, Cauna), bet ja ari tiek tad parsvara delde solinu!
Aizmirsu vel pieminet Rudnevu un Lukjanovu, bet Polijas liga ari nav nekas dizs!
Paskatieies sakuma kur spele musu pretinieku speletaji, un pec tam tikai vainojiet Petrovicu, mes spelejam ta, ka mums lauj
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-09 22:33, pirms 13 gadiem
Tas ir labi. Starkovam jātrenē sava komanda. Tā pašlaik ir no Azerbaidžānas. Varbūt citugad būs no AAE. Lai veicas. LV izlasei vajag nedaudz citu treneri. Varbūt nedaudz citu piegājienu. Tādu treneri, kurš spēs nedaudz mainīt spēles stilu. Nedaudz ir jāuzbrūk. Nedaudz ir jāiesaista jaunie spēki, neatkarīgi no tā, kur viņi tagad spēlē. Izlasei jādod izaugsmes cerības. Nedaudz, bet daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-09 23:48, pirms 13 gadiem
pingss rakstīja: Tas ir labi. Starkovam jātrenē sava komanda. Tā pašlaik ir no Azerbaidžānas. Varbūt citugad būs no AAE. Lai veicas. LV izlasei vajag nedaudz citu treneri. Varbūt nedaudz citu piegājienu. Tādu treneri, kurš spēs nedaudz mainīt spēles stilu. Nedaudz ir jāuzbrūk. Nedaudz ir jāiesaista jaunie spēki, neatkarīgi no tā, kur viņi tagad spēlē. Izlasei jādod izaugsmes cerības. Nedaudz, bet daudz.
To arii pat Starkovs dariija- nedaudz uzbruka, nedaudz iestaistiija jaunos (beigaas, jau visa izlase ir paargremota) un peec speeles ar Griekjiem deva ceriibu!

     [+] [-]

, 2011-09-10 00:09, pirms 13 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Šaubos. Ja Starkovs aizies , mēs būsim pilnīgā dir**. Daudzi var teikt ko grib , bet Starkovs vienmer bija un būs labākais izlases treneris!
Viņs vienmēr arī bija gandrīz vienīgais izlases treneris, nevar zināt kas notiks pēc viņa. Par to vel pāragri runāt

  -1 [+] [-]

, 2011-09-10 02:05, pirms 13 gadiem
Pirms tam visi gaudoja Starkov atkaapies, tagad sakat ja aizies nebuus kabi, tak APRIDILITES ko jús gribat, es pieméram gribu lai bútu cits treneris. Vai bús labák, nezinu, slikták nebús.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-10 06:01, pirms 13 gadiem
runājot par aizsardzības futbolu - īstu aizsardzības futbolu (pret ko vismaz man nekas nebūtu pretī) mēs redzējām tad, kad izlasi vadīji Dzodzuašvilli - ar 6 aizsargiem laukumā, speciāli izstrādātām aizsardzības shēmēm pret katru pretinieku, nebaudāmu futbolu un vairākām negaidītām uzvarām.

salīdzinot ar to laiku, Starkova pēdējo gadu futbols pat nav aizsardzības futbols, tas ir vienkārši nebaudāms futbols ar nebaudāmiem rezultātiem.

     [+] [-]

, 2011-09-10 08:43, pirms 13 gadiem
Jaaaaaaa

  +2 [+] [-]

, 2011-09-10 09:08, pirms 13 gadiem
Peleeciits rakstīja: Nu ko, tagad Starkova noliceeji var liiksmot. Gribu redzeet kaads buus aizvietotaajs un kaa spees savaakt sho jauno un perspektiivo komandu!
Aizvietotāju ieliks guņa!
Tā kā ,izlasē jau nekas nemainīsies(futbolistu komplektēšanas ziņā),ja nu vienīgi, vairāk neaptēsti skonteļi ap izlasi grozīsies!

     [+] [-]

, 2011-09-10 09:28, pirms 13 gadiem
Beidzot!!! Neko sliktu negribu teikt par peedejo speeli pret Griekiju, bet to f-bolu, ko muuseejie speeleeja liidz tai vareetu speeleet pat labi treneeta vieglatleetu komanda. Moshka pat vinji vareetu taalaak to bumbu aizspert.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-10 09:42, pirms 13 gadiem
Nu ko visi liekat prognozes: būs Van Boske vai Maurinjo (kuri jau izteikuši gatavību strādāt par 100KEuro gadā). Tikai viņi varētu no EU 25-35 stiprākās līgas spēlētājiem (pieskaitot dažus otrās škiras spēlētājus no samērā nenozīmīgām līgām - šveices, krievijas 2 līgas, polijas, azerbaidžānas) uztaisīt kaut ko konkurētspējīgu. Izņemumi ir tikai divi - Cauņa un Gorkš, kas spēlē kaut cik nozīmīgās līgās. Nav komentārs lai kādu noliktu, bet lai visi apzinātos situāciju. Un tikai bērnudārzs iedomājās, ka LV iespējas ir neierobežotas.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-10 11:28, pirms 13 gadiem
Tas ir Mamedova ultimāts!
Ja Baku spēlētu labi,tad jau starkovs paliktu vadīt LV izlasi!(ne jau starkovs pats atkāpās,un ne jau guņa viņu met nost!)
Guņa jau ieliks vien savējo,kurš neko dižu parādīt nespēs(vai arī negribēs),un kad līgums starkovam ar azeru klubu beigsies,un azeri šo pasūtīs(kas būs vien loģisks gājiens),tad petrovičs atsprāgs atpakaļ uz LV izlasi,kā neaizvietojamākais treneris!
Lai kaut kas mainītos Latvijas futbolā,no guņas jācenšas atbrīvoties!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-10 12:02, pirms 13 gadiem
Peleeciits rakstīja: Nu ko, tagad Starkova noliceeji var liiksmot. Gribu redzeet kaads buus aizvietotaajs un kaa spees savaakt sho jauno un perspektiivo komandu! Augsti kvalificeetie labpraataak stradaa ar jau gatavu materiaalu, taa kaa nekas spiidosh trenera jomaa mums nebuus
jā, es gluži nelīksmoju, bet priecājos gan. un neviens nav neaizvietojams, atradīsim arī Starkovam aizstājēju... un neviens nav teicis, ka sliktāku

  +1 [+] [-]

, 2011-09-12 00:21, pirms 13 gadiem
Tagad priecājamies, taču es šajā jautājumā esmu nedaudz piesardzīgs. Lielākā daļa SC lietotāju ir pilnīgi radikālisti, proti, tikko kā kaut kas nav, tā visu veco prom un jauno iekšā. Bet jautājums - vai tas jaunais būs labāks par esošo. Ok, Starkova vadībā spēles pēdējā laikā nav bijušas skatāmas (izņemot pēdējo pret Grieķiju) un arī rezultāti klibojuši. Bet Starkovs Latvijas futbolu pārzin labāk nekā jebkurš jauns atnācējs... Lai jau tas jaunais nezinītis, kas atnāks, ņem un bliež pa pogām... Var jau būt, ka sanāks izspiest no esošajiem resursiem ko vairāk kā Starkovam. Lai jau veicas.