Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas futbola izlase Baltijas kausa izcīņu sāks ar maču pret Lietuvu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Latvijas futbola izlase Baltijas kausa izcīņu sāks ar maču pret Lietuvu
Latvijas futbola izlase. Foto: LFF

Šodien Baltijas kausa izlozē noskaidrojies, ka pusfinālā Latvijas futbola izlase spēkosies pret Lietuvu, bet citā pārī savā starpā cīnīsies Fēru salas pret Igauniju, ziņo Latvijas Futbola federācija. Latvija 8. jūnijā gaidāmajā mačā būs mājinieces statusā.

Šī gada Baltijas kausa izcīņas nacionālajām izlasēm izlozē noskaidrojies, ka pusfināla mačos Latvijas valstsvienība savā laukumā tiksies ar Lietuvu, bet Igaunija uzņems dalībai turnīrā pieaicināto Fēru salu izlasi. Mači paredzēti 8. jūnijā, informācija par to norises vietām un laikiem sekos atsevišķi.

Pēc tam fināls un spēle par 3./4. vietu notiks 11. jūnijā. Ja Latvijas izlase tiksies ar Igauniju, šis mačs notiks pretinieku laukumā, bet gadījumā, ja pretiniekos būs Fēru salas, spēle risināsies Latvijā.

Kā ziņots, šie Latvijas valstsvienības mači tiks pārraidīti bez maksas kādā no "TV3 Group" kanāliem.

Līdzīgā formātā Baltijas kauss tika organizēts arī iepriekšējo reizi 2022. gada novembrī, kad pusfinālā Latvijas izlase pēcspēles sitienos pārspēja Igauniju, bet finālā arīdzan pēcspēles sitienos atzina dalībai sacensībās pieaicinātas Islandes pārākumu. Latvija gan ir pašreizējā Baltijas kausa trofejas glabātāja.

Baltijas kauss ir senākais aizvien aktīvais izlašu futbola turnīrs pasaulē. Pirmoreiz Baltijas kauss tika izspēlēts 1928. gadā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17356/baltijas...

     [+] [-]

, 2024-02-08 15:55, pirms 3 mēnešiem
Par finālu Rīgā un pirmo uzvaru pār Fērām!