Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

OKartes akadēmijas ietvaros LFF un Maskavas CSKA aicina uz nometni Salacgrīvā

Agris Suveizda

OKartes Futbola akadēmijas ietvaros Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar Krievijas Premjerlīgas čempioniem Maskavas CSKA laika posmā no 22. – 26.jūlijam Salacgrīvā rīko futbola nometni 1999. un 2000.gadā dzimušajiem futbolistiem.

Nometne, kurā piedalīsies arī OKartes Futbola akadēmijas ietvaros šogad veidoto Latvijas reģionālo futbola izlašu dalībnieki, tiek organizēta ar mērķi paaugstināt attiecīgā vecuma Latvijas jauno futbolistu individuālās meistarības līmeni, trenējoties pie augstas kvalifikācijas pieredzējušiem treneriem no CSKA jaunatnes akadēmijas.

Nometnes mērķauditorija ir Vidzemes reģiona U-13 un U-14 vecuma futbolisti, tomēr piedalīties tajā tiek aicināts ikviens minētās vecuma grupas futbolists no jebkura Latvijas kluba, kurš vēlas uzlabot savas prasmes un censties izturēt Maskavas CSKA jaunatnes akadēmijas atlases prasības. Nometnes laikā plānoti ne tikai treniņi (divas reizes dienā), bet arī teorētiskās nodarbības, testi, interaktīvu uzdevumu veikšana grupās un sacensības. Plānotas arī tikšanās ar Latvijas futbolā pazīstamiem cilvēkiem un futbolistiem. Neizpaliks arī konkursi, kuros nometnes dalībnieki varēs saņemt balvas ar Maskavas CSKA un LFF simboliku.

Plānots, ka šīs futbola nometnes ietvaros tiks izveidota komanda, kura rudenī dosies uz Maskavu aizvadīt draudzības spēles ar tādām komandām kā Maskavas CSKA, Maskavas „Spartak”, „Lokomotiv” un „Dinamo”.

Treniņus piecu dienu garumā Salacgrīvā vadīs pieaicinātie Maskavas CSKA jaunatnes akadēmijas treneri Romāns Hrističs un Andrejs Mirošņičenko (vārtsargu treneris CSKA jaunatnes sistēmā). Abi speciālisti vadīs teorijas nodarbības par tēmām - spēles analīze, sportistu uzturs un režīms, motivācija, kā arī veiks individuālās pārrunas ar futbolistiem un sniegs rekomendācijas turpmākajai attīstībai.

Plašāku informāciju pa nometnes programmu un nosacījumiem iespējams uzzināt, sazinoties ar Latvijas Futbola federāciju ar epasta futbols(at)lff.lv starpniecību vai telefoniski +371 67292988 (darba dienas laikā).

Pieteikties šai nometnei iespējams, aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Informāciju sagatavoja
LFF

     [+] [-]

, 2013-07-05 19:33, pirms 11 gadiem
Maigā vara pieņem apgriezienus...

     [+] [-]

, 2013-07-11 14:42, pirms 11 gadiem
Lai jau puikaam tiek, kas tur slikts?