Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Armēņu treneris: "Mums bija seši labi momenti - vienkārši tā nebija mūsu diena"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Armēņu treneris: "Mums bija seši labi momenti - vienkārši tā nebija mūsu diena"
Bernārs Šalands
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Latvijas futbola izlases uzvaras pārbaudes spēlē pret Armēniju savs sakāmais bija arī zaudētāju trenerim Bernāram Šalandam un pāris armēņu futbolistiem.

Bernārs Šalands, Armēnijas izlases šveiciešu treneris: "Esmu vīlies par rezultātu, bet ne komandas sniegumu. Mums bija seši labi vārtu gūšanas momenti, taču mēs nespējām tos realizēt. Latvieši izmantoja jau savu pirmo iespēju un guva vārtus. Mūsu futbolisti spēlēja labi, vienkārši šodien nebija mūsu diena. Jāpaliek optimistam. Mums ir laba komanda, taču, lai izcīnītu uzvaras, ir jāgūst vārti. Gribēju pamainīt taktiku, un šīs dienas spēle bija labs eksperiments. Tā mums bija laba pieredze.

Spēlē ar Dāniju mēs būsim gatavi pielietot divas taktiskās shēmas. Nevainoju aizsardzību. Mums bija problēmas, aizsargājoties pie standartsituācijām, jo latvieši augumā ir raženāki. Ceru, Dānijā varēs spēlēt Arzumanjans. Nav, ar ko nomainīt Movsisjanu [izvirzīto uzbrucēju - aut.]. Citu uzbrucēju mums nav. Kazarjanam un Mhitarjanam bija labas vārtu gūšanas iespējas."

Romāns Berezovskis, Armēnijas izlases 40 gadus vecais vārtsargs: "Šodien izmēģinājām jaunu taktisko shēmu [3-4-3 - aut.]. Lai cik tas dīvaini neizklausītos, domāju, tā mums var palīdzēt spēlē ar Dāniju. Jaunā taktika nav slikta, taču ielaidām sāpīgus vārtus. Tuvāko trīs dienu laikā jādomā par spēli ar Dāniju."

Gevorgs Kazarjans, Armēnijas izlases un grieķu "Olympiakos" pussargs: "Tas, ka neuzvarējām, jau ir slikti. Man bija trīs labi momenti, taču nespēju tos realizēt. Spēlē ar Dāniju šādas iespējas noteikti vajadzēs realizēt. Problēma nebija nogurums, vienkārši netrāpīju no labas pozīcijas. Mēs visi zinām, ka bez Movsisjana ir grūti. Spēlējām ar pieciem aizsargiem, tas mums bija kaut kas jauns. Pēc šī zaudējuma vēl labāk sagatavosimies mačam ar Dāniju."

Izmantotie resursi:
NEWS.am Sport - Ամենը՝ սպորտի մասին