Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Rubins: "Īstās cīņas tikai sāksies"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rubins: "Īstās cīņas tikai sāksies"
Andrejs Rubins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Tagad tikai sāksies visas labās spēles... Labi, ka nezaudējām tādai komandai kā Luksemburga. Ja neuzvarētu, tālāk nebūtu jēgas cīnīties," pēc uzvaras pret Luksemburgu (2:0) sarunā ar eSports.lv domās dalījās izlasē simto spēli aizvadījušais Andrejs Rubins.

Rubins: "Tagad tikai sāksies..."

"Galvenais ir rezultāts - 2:0! Varbūt domājām, ka būs vieglāk, bet Luksemburga bija samainījusi pāris spēlētājus, un es jums teikšu - labi spēlēja! Patiešām - varēja redzēt, ka ne velti apspēlēja Šveici. Mūsu pirmie vārti pretiniekus mazliet izsita no ritma, drusciņ salauza. Ja pirmais puslaiks būtu beidzies ar 0:0, otrajā klātos ļoti grūti," maču izvērtēja pussargs Andrejs Rubins, kuram šīvakara mačs bija simtais Latvijas izlases sastāvā. Par sasniegto robežu pussargs gan īpašas emocijas neizrādīja: "Viss forši, uzvarējām taču [smejas]! Treneris apsveica ar simto spēli. Labāk būtu, ja mēs tiktu uz Āfriku, un tad būtu simtā spēle. Tad jau apsveiktu visi [smejas]!"

"Tagad tikai sāksies visas labās spēles... Labi, ka nezaudējām tādai komandai kā Luksemburga. Ja neuzvarētu, tālāk nebūtu jēgas cīnīties. Vai ticam tikšanai pasaules čempionātā? Kāpēc gan ne? Grieķus esam uzvarējuši - pirms desmit gadiem [smejas]. Galvenais, lai būtu uzvaras, tad arī ticība parādās visiem. Pēc šīm divām uzvarām noteikti ir pozitīvas emocijas."

Cauņa: "Puiši jutās saguruši"

"Pats jūtos mazliet noguris, pēc pirmās spēles nesanāca kārtīgi atpūsties. Līdzīgi izskatījās arī citi puiši - pēc pirmā puslaika bija grūti. Arī laukums - drusku cietāks, vajadzēja pielāgoties. Mačs bija daudz grūtāks par pirmo - jau zinājām, ka Luksemburga noskaņosies, spēlēs rupjāk pret Ģirtu [Karlsonu], caur kuru veidojām uzbrukumus.

Noteikti pēc pirmajiem vārtiem palika vieglāka spēle, tāpat bija arī pirmajā mačā. Jārealizē savi momenti, un mums to netrūka! Pirmajā puslaikā pats izgāju viens pret vienu, un bija jāiesit. Otrajā reizē nesavaldīju bumbu, varēju labāk apstrādāt... Taču mērķis joprojām paliek izcīnīt kādu no pirmajām divām vietām grupā!" aizvadīto cīņu rezumēja Aleksandrs Cauņa.

"Pamazām situācija uzlabojas arī komandā, taču pagaidām vēl neko nevar spriest - aizbraukšu, un redzēs, kā būs. Pēc pirmā mača zvanīja kluba cilvēki un interesējās. Jābrauc un jāskatās - zinu, ka drīz nedēļas laikā būs vairākas spēles - varbūt dos iespēju arī man. Klubā viss apmierina, tikai spēlēt gribētos vairāk!"

 +20 [+] [-]

, 2009-04-01 23:31, pirms 15 gadiem
Cauņa izcīnīs sev vietu zem saules!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Hipotenūza

  +4 [+] [-]

, 2009-04-02 01:27, pirms 15 gadiem
OncleSam rakstīja: Bez Laizāna izlase izskatās daudz labāk.
Prieks ka beidzot pie teikšanas tiek jaunie - Cauņa, Višņakovs utt.
Pat jābrīnās ka vēl neliek Bleideli sākumsastāvā
Ar laiku arī salavecis pielāgojās un uzvilka sarkanas krāsas mantelīti, lai sponsorus piesaistītu.

Bet katrā ziņā visu cieņu Starkovam, kas atkal, pēc Andrejeva "veiksmīgi" aizvadītā laika pie izlases ruļļiem, atkal māk savākt komandu, kas vismaz var LUX sasist 6 vārtus 2 spēlēs. Tad pie A mums tas sapņos nerādījās...

Jā, un arī prieks par to, ka daudzi jaunie ir guvuši uzticību no AS puses. Un to arī pierāda laukumā. Astafjevs šķiet pēdējais no vecās paaudzes... Visu cieņu viņam un pagaidām spēlē ok. Pat labi, asi un neatlaidīgi. Bet kas nāks viņa vietā - par to ir ar steigu jāsāk domāt. Centra pussargs - basītī ir saspēles vadītājs. Gandrīz 50%.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-02 05:01, pirms 15 gadiem
piekrītu, svarīgākās spēles vēl priekšā!

  -4 [+] [-]

, 2009-04-02 05:07, pirms 15 gadiem
Neesmu liels futbola eksperts, bet man radās iespaids, ka Cauņa vienīgais bija gatavs zemi ēst, lai cīnītos par bumbu un spēli.

  +3 [+] [-]

, 2009-04-02 07:45, pirms 15 gadiem
Ir labi,ja komandai ir mērķi un stimuls cīnīties.Par centra pussargiem.
Laiks pārbaudīt Laiks pārbaudīt A.Lazdiņu un J.Kosmačovu,kuri šosezon pagaidām kļuvuši par stabiliem pamatsastāva vīriem FK Ventspils
sastāvā.Ja viņi tiek Grigarčuka pamatsastāvā,tad izlasei ir gatavi.

  +4 [+] [-]

, 2009-04-02 08:49, pirms 15 gadiem
artinho rakstīja: Cauņa izcīnīs sev vietu zem saules!
zem premjerligas saules tiesam bauda skatities ka spele cauna

  +3 [+] [-]

, 2009-04-02 09:48, pirms 15 gadiem
Nuu.. Man likas ka Astafjevs ir tads lenigaks kljuvis etc..
Centra pussarga vietu labi aiznjem Koļenisčenko vai ka tur sauca.. Vel Morozs japiesaista.. Bulgārijā labs līmenis.. tā kā.. Sajas speles pa Laizana vajadzibu neiedomajos.. Free kickus paši protam sist..

  +1 [+] [-]

, 2009-04-02 10:47, pirms 15 gadiem
Man tada sajuta, ka jaunie kautkaa vairaak grib izcinit celjaziimi, pec euro 2004 likas, ka tie vecie jau vienreiz tikushi vairaak arii neiespringst