Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Fedotova: "Manuprāt, esam pilnīgi gatavas kvalifikācijai"

Reinis Blūms
Reinis Blūms
Komentāri pēc pārbaudes spēles futbolā starp Latvijas sieviešu izlasi un Parnu (Igaunija).
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs: Pukuzirnis12

  +5 [+] [-]

, 2015-03-01 11:23, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Standarta frāzes skan. Tāpat ir zināms, ka Latvijā sieviešu futbols ir pilnīgs amatierisms, ķeksīša, UEFA prasību dēļ. Gaidāmi kārtējie zāģi.
Eu sieviešu nīdēj, kaunējies būtu! Vismaz šīs meitenes nodarbojas ar sportu un aizstāv LV godu, a tu sausiņ sit dūrē un skaties multenes.

Pirmkārt UEFA nav nekādu prasību attiecībā uz sieviešu izlases esamību, otrkārt par kādiem zāģiem runā, ja izlase gatavojas uzvarēt šajā turnīrā?

Lai veicas meitenēm!

  -1 [+] [-]

, 2015-03-01 12:44, pirms 9 gadiem
mPO, kur esmu kaut ko sliktu teicis par spēlētājām-meitenēm ?! Par to dūrīti , tu pēc savas pieredzes?

  +2 [+] [-]

, 2015-03-01 13:12, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: mPO, kur esmu kaut ko sliktu teicis par spēlētājām-meitenēm ?! Par to dūrīti , tu pēc savas pieredzes?
ne laba vēlējumi, ne pozitīvisms no tavas puses. tavs komentārs bija liela negācija un tā pati izrādījās neprecīza

     [+] [-]

, 2015-03-01 13:24, pirms 9 gadiem
Es 2002.gadaa biju labakaa LSFL vartu guveja. Es esmu Futbola legenda

  -1 [+] [-]

, 2015-03-01 15:32, pirms 9 gadiem
mPo, tas nav negatīvisms, bet reālisms. Nosauc kaut vienu uzvaru pār labu , stipru pretinieku. Tu pats esi nejēga, ja nezina, ka pēc FIFA prasībām , valstī jābūt sieviešu futbolam. Zini, cik meiteņu spēlē profesionāli, cik LFF dod naudu sieviešu futbolam? Cik no FIFA dotās naudas aiziet nezin kur?Var jau vēlēt viņām kļūt par pasaules čempionēm, bet tad tas vēlētājs izskatīsies pēc idiota.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-01 16:59, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: mPo, tas nav negatīvisms, bet reālisms. Nosauc kaut vienu uzvaru pār labu , stipru pretinieku. Tu pats esi nejēga, ja nezina, ka pēc FIFA prasībām , valstī jābūt sieviešu futbolam. Zini, cik meiteņu spēlē profesionāli, cik LFF dod naudu sieviešu futbolam? Cik no FIFA dotās naudas aiziet nezin kur?Var jau vēlēt viņām kļūt par pasaules čempionēm, bet tad tas vēlētājs izskatīsies pēc idiota.
Par ko tu cepies? Tevi kads apzog? Tas ka nav iespaidigu uzvaru nenozime, ka nevajag sieviešu izlasi un viss ko tu iepriekš teici ir tukša bļaušana, uzraksti faktus, tad ar tevi bus jega diskutet talak, savadak klausities kaut kada mazā puišelī nāk smiekli. Un nekādi fifa noteikumi neregulē sieviešu izlasi. Vienīgā prasība no uefa ir jaunatnes izlašu esamība un viss es tev visu savu iedzīvi atdošu, ja pierādīsi pretējo lielais fifa speciālists
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-03-01 18:44, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: mPo, par kādu manis apzagšanu runa? Pēc tavas rakstīšanas secini, ka esi tikai dūrīšu speciālists, un tukšu salmu kūlējs.
Tu labak mekle faktus ar kuriem dižojies

     [+] [-]

, 2015-03-02 15:35, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: mrPO, 18:44, pirms 4 stundām, ignorēt, atbildēt
Pukuzirnis12 rakstīja: mPo, par kādu manis apzagšanu runa? Pēc tavas rakstīšanas secini, ka esi tikai dūrīšu speciālists, un tukšu salmu kūlējs.
Tu labak mekle faktus ar kuriem dižojies

Kādi fakti man priekš tevis būtu jāmeklē? Ja pats esi paliels āmurs,kurš neko nezina, un nav spējīgs informāciju sameklēt? Varbūt lasīt arī neproti, un izmanto vecmammas pakalpojumus?
citēju - Latvijā sieviešu futbols ir pilnīgs amatierisms, ķeksīša, UEFA prasību dēļ.

atrodi man lūdzu tevis minētās UEFA prasības.