Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Medijs: Treimanis ir starp kandidātiem uz PK 2022 tiesāšanu

Rolands Eliņš

Medijs: Treimanis ir starp kandidātiem uz PK 2022 tiesāšanu
Aleksandrs Lakazets un Andris Treimanis. Foto: Reuters / Scanpix

Krievijas medijs „Sport Express” vēsta, ka UEFA izvirzījusi 17 kandidātus Pasaules kausa finālturnīra 2022. gadā tiesāšanai, un šo kandidātu vidū ir arī Latvijas tiesnesis Andris Treimanis.

Pasaules kausa finālturnīram tiesnešus deleģē visas konfederācijas, un UEFA šajā ziņā ir plašākais tiesnešu klāsts. Iepriekšējā Pasaules kausa finālturnīrā 2018. gadā Eiropu pārstāvēja desmit tiesnešu brigādes.

„Sport-Express” rīcībā nonākušajā sarakstā iekļauts arī Andris Treimanis, Latvijas tiesnesis, kurš šosezon un iepriekšējos gados tiesājis nozīmes ziņā arvien svarīgākas izlašu un Eirokausu spēles. Piemēram, tieši šovakar Treimaņa brigāde tiesās Eiropas līgas 1/16 fināla spēli Spānijā, kurā "Sevilla" sacentīsies ar "Cluj".

Kopumā sarakstā minēti 17 galvenie tiesneši, kuri pārstāv tādas futbola lielvalstis kā Nīderlandi, Angliju, Portugāli, Franciju, Vāciju, Itāliju, Spāniju, kā arī ir Slovēnijas, Serbijas, Bulgārijas, Slovākijas, Polijas, Rumānijas, Zviedrijas un arī Latvijas tiesneši.

Tiek minēts, ka lielākā daļa no sarakstā minētajiem tiesnešiem februāra sākumā piedalījās īpašā treniņnometnē Portugālē.

Andris Treimanis sarunā ar Sportacentrs.com no komentāriem atturējās, vienīgi apliecināja, ka norādītajos datumos patiešām piedalījās FIFA organizētajā nometnē Lisabonā.

Latvijas izlase vēl nekad nav piedalījusies PK finālturnīrā, kas 2022. gadā notiks Katarā, un vēl nekad Latvija nav bijusi pārstāvēta pasaules lielākajā sporta notikumā ar savu arbitru.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/footba...

  +2 [+] [-]

, 2020-02-27 22:07, pirms 4 gadiem
Lai izdodās!!!

     [+] [-]

, 2020-02-28 10:26, pirms 4 gadiem
Viņš tagad strādā arī kā VAR tiesnesis.