Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Igaunijas U21 izlase aizvada pārbaudes spēli pret nepareizo komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Igaunijas U21 izlase aizvada pārbaudes spēli pret nepareizo komandu
Foto: Eesti jalgpall

Savdabīgs misēklis gadījies Igaunijas U21 futbola izlasei, kas Turcijas treniņnometnes laikā vēlējās aizvadīt pārbaudes spēli pret klubu no Dānijas. Pirms spēles secināts, ka sarunāts nepareizais pretinieks.

Igaunijas Futbola asociācija komunicējusi ar turku aģentūru, kas apņēmusies sarīkot pārbaudes spēli pret Dānijas otrās līgas klubu "AC Horsens". Taču dažas dienas pirms paredzētā dueļa igauņi konstatējuši, ka gaidāmajiem pretiniekiem spēles dienā paredzēta pārbaudes spēle Dānijā.

Izrādījies, ka saziņā ar turkiem gadījusies komunikācijas kļūda – pretī stāsies nevis "AC Horsens" no otrās līgas, bet gan "FC Horsens" no Dānijas septītās līgas.

Dāņu amatieri tika pie negaidītām brīvdienām Turcijā, bet Igaunijas U21 izlase tika pie uzvaras – 6:1. "Nometne jau bija saplānota, tāpēc nolēmām spēlēt, taču treneri pielāgoja plānus, ņemot vērā, ka cīnīsimies pret daudz vājāku pretinieku," teica Mikels Uibolehts, asociācijas attīstības direktors.

Viņš norādīja, ka šādi misēkļi ir milzu retums – iepriekš igauņi sadarbojušies ar dažādām aģentūrām un tādā veidā noorganizējuši simtiem pārbaudes spēļu un treniņnometņu.

Igauņu sabiedriskais medijs norādījis, ka U21 izlasei Turcijā svētdien paredzēta pārbaudes spēle pret Zviedrijas trešās līgas klubu "Nordic United", un pazobojies, ka cerams tā nebūs cita komanda ar līdzīgu nosaukumu…

Izmantotie resursi:
https://news.err.ee/1609290582/esto...

     [+] [-]

, 2024-03-22 21:42, pirms mēneša
lmao

     [+] [-]

, 2024-03-23 09:29, pirms mēneša
Igauņu sabiedriskais medijs norādījis, ka U21 izlasei Turcijā svētdien paredzēta pārbaudes spēle pret Zviedrijas trešās līgas klubu "Nordic United", un pazobojies, ka cerams tā nebūs cita komanda ar līdzīgu nosaukumu

Varbūt būs Manchester United