Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Kasiljass pretendēs uz Spānijas Futbola federācijas prezidenta krēslu

Emils Ozerinskis

Kasiljass pretendēs uz Spānijas Futbola federācijas prezidenta krēslu
Ikers Kasiljass ar Pasaules kausu. Foto: AFP/Scanpix

Slavenais spāņu futbola vārtsargs Ikers Kasiljass, kurš 2010. gadā aizveda Spānijas izlasi līdz Pasaules kausam, apņēmies kandidēt uz Spānijas Futbola federācijas prezidenta amatu šī gada vēlēšanās.

38 gadus vecais Ikers Kasiljass ilgus gadus bija Spānijas izlases pirmais numurs komandas vārtos, aizvedot nacionālo valstsvienību līdz 2010. gada Pasaules kausam, kā arī ļaujot spāņiem triumfēt 2008. un 2012. gada Eiropas čempionātos. Pusotru dekādi Kasiljass sargāja Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" vārtus, sakrājot trīs Čempionu līgas galvenās trofejas, piecus Spānijas čempiontitulus un vēl veselu virkni ar augstākā līmeņa trofejām.

Pagājušajā gadā, pārstāvot Portugāles komandu "Porto", Kasiljass pārcieta sirdslēkmi, kas negaidīti novilka rokas bremzi vārtsarga profesionālajā karjerā. Kasiljass gan vēlāk atsāka treniņus, cerot atgriezties laukumā, taču nu futbolistam radušās jaunas ambīcijas.

Šodien ar sociālo mediju palīdzību Kasiljass pauda apņēmību startēt Spānijas Futbola federācijas prezidenta vēlēšanās, lai paceltu federāciju līdz pasaules futbola augstākajam līmenim.

Kopš 2018. gada Spānijas Futbola federācijas prezidenta krēslā sēž 42 gadus vecais Luiss Rubialess.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-17 18:19, pirms 4 gadiem
Manuprāt, savas ēras labākais vārtsargs. 100%

  +1 [+] [-]

, 2020-02-17 18:26, pirms 4 gadiem
Vārtsargs protams super, bet par prezidentu... Nu nezinu nezinu, gadās jau protams pa kādam labām piemēram, bet nu tomēr tā ir vadība, bizness, diemžēl vai par laimi prezidenta krēsls galīgi nav saistīts ar futbolu tiešā nozīmē, protams labi ka ir cilvēks kas izprot, bet ķērienam biznesā jābūt. Lielisks piemērs mūsmāju Kaspars, lielisks futbolists, pilnīgi nekāds vadītājs, vājš pat būtu labāks apzīmējums, ko varēja saprast pirms ievēlēšanas, redzot kā viņam biznesā gāja, nekā, vieni bankroti ar parādiem

     [+] [-]

, 2020-02-17 19:58, pirms 4 gadiem
tad jau labak Maradonu