Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Chelsea" un "Arsenal" aizsargs Galass paziņo par karjeras beigām

Bijušais "Chelsea" un "Arsenal" aizsargs Galass paziņo par karjeras beigām
Viljams Galass
Foto: Professional Sport/Scanpix

Par spēlētāja karjeras beigām paziņojis bijušais Francijas izlases aizsargs Viljams Galass, kurš daudzus gadus pārstāvēja Londonas klubus "Chelsea", "Arsenal" un "Tottenham".

Franču aizsargs Viljams Galass 2001. gada vasarā pārcēlās uz Angliju no franču "Marseille", pievienojoties Klaudio Ranjēri trenētajam Londonas "Chelsea". Galass Žuzē Mourinju vadībā 2005. un 2006. gadā palīdzēja "Chelsea" tikt pie diviem Premjerlīgas tituliem.

Pēc otrā titula izcīnīšanas Galass pārcēlās pie "Chelsea" principiālajiem konkurentiem "Arsenal". Šī darījuma rezultātā "Chelsea" ieguva Ešliju Koulu. Galass ar "Arsenal" parakstīja četru gadu līgumu, bet 2010. gadā pievienojās "Tottenham".

Pagājušajā sezonā Galass pavadīja Austrālijas pilsētas Pērtas komandā "Glory". "Nav viegli runāt par tādām lietām. Vienmēr vari sev teikt, ka vēl spēj turpināt spēlēt, taču šobrīd domāju, ka tas vairs nav iespējams," sacīja Galass.

Anglijas Premjerlīgā Galass ir piedalījies 319 spēlēs un guvis 26 vārtus. Franču aizsargs vairākus gadus pārstāvēja arī savas valsts izlasi, piedaloties 84 spēlēs un piecas reizes pārspējot pretinieku vārtsargus.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
Live scores, results, fixtures, tables,...
L'ÉQUIPE - L'actualité du sport en continu.

  -1 [+] [-]

, 2014-10-16 22:33, pirms 10 gadiem
"Unless I get sold or start playing centre back I will deliberately score own goals"- William Gallas