Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Biličs plāno turpināt darbu ar Horvātijas izlasi

Biličs plāno turpināt darbu ar Horvātijas izlasi
Slavens Biličs
Foto: AP/Scanpix

Horvātijas futbola izlases galvenais treneris Slavens Biličs pēc izlases neiekļūšanas 2010.gada Pasaules kausa izcīņā tomēr nolēmis turpināt darbu kopā ar izlasi arī turpmāk.

Pēc iekļūšanas ceturtdaļfinālā EURO2008, Horvātijas izlase tā arī nespēja kvalificēties 2010.gada Pasaules kausa izcīņai. Savā grupā tā palika trešajā vietā aiz Anglijas un Ukrainas izlasēm, kuras no šīs grupas arī tik tālāk. Ukrainai gan vēl būs jācīnās par vietu Pasaules kausā, kamēr Anglija jau var šai izcīņai sākt gatavoties.

Horvātijas izlases galvenais treneris Slavens Biličs apgalvojis gan, ka tomēr izlēmis turpināt darbu ar šo izlasi. Iepriekš bija vēstīts, ka Biličs pēc neveiksmīgā starta 2010.gada Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā varētu to pamest: ''Es ticu saviem spēlētājiem. Mums ir motivācija un atbildība pret savu darbu un saviem līdzjutējiem un kopīgi nolēmām, ka palikšu izlases treneris arī turpmāk. Šajā kvalifikācijas ciklā mums bija daudz problēmu un vairākiem spēlētājiem bija traumas. Ceru, ka turpmāk nekas tāds vairs neatgadīsies un spēsim pilnībā koncentrēties savām iespējām.''

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +1 [+] [-]

, 2009-10-16 21:18, pirms 15 gadiem
What ever!!! Starkovs labāks!!!

  -1 [+] [-]

, 2009-10-16 21:34, pirms 15 gadiem
horvati nevelas lai SLAVENS palikyu

     [+] [-]

, 2009-10-16 22:31, pirms 15 gadiem
Ja arī nepaliks, bez darba nepaliks, jau vairākus gadus iepriekš tika baumots, ka vairāki Eiropas top-klubi vēlētos viņu redzēt pie sevis. Bet man nav iebildumu, ja arī paliek šajā amatā, simpatizē man Horvātijas izlase.