Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Dāmu PK: Itālija grauj Jamaiku, Anglija nostiprinās D grupas vadībā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Dāmu PK: Itālija grauj Jamaiku, Anglija nostiprinās D grupas vadībā
Itālijas izlases labā trīs vārtus guva Kristiana Džirelli. Foto: AFP/Scanpix

Šodien Pasaules kausā futbolā dāmām aizritējušas trīs spēles. D apakšgrupā Japāna ar 2:1 apspēlēja Skotiju, savukārt Anglija ar 1:0 pārspēja Argentīnu. C apakšgrupā Itālija tikmēr ar 5:0 sagrāva Jamaikas izlasi.

Japānas izlase izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā. Pirmajā mačā nospēlējot neizšķirti (0:0) ar Argentīnu, šodien japānietes ar 2:1 pieveica Skotijas futbolistes. Āzijas pārstāves uzvaru nokārtoja jau pirmajā puslaikā - vispirms Mana Ivabuči panāca savai komandai vadību (1:0), bet 14 minūtes vēlāk Juika Sugasava no 11 metru soda sitiena atzīmes dubultoja savas komandas pārsvaru (2:0).

Skotietes gan nepadevās un otrajā puslaikā centās pagriezt spēli sev vēlamajā virzienā. 88. minūtē cerību stariņu savai komandai ar precīzu sitienu deva Lana Klelenda (2:1), taču spēlē tas arī bija viss.

Otrajā D apakšgrupas spēlē Anglija, kas pirmajā spēlē ar 2:1 pieveica Skotiju, nostiprināja līderpozīcijas, ar 1:0 pārspējot arī Argentīnas izlasi. Uzvaru nesošos vārtus spēles 62. minūtē guva Džoudija Teilora (1:0). Līdz ar to Anglija pēc divām spēlēm ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu D grupā, kamēr otrajā ar četriem punktiem iekārtojusies Japāna.

Dienas rezultatīvākā spēle aizritēja C apakšgrupā, kur tās līdere Itālija ar 5:0 uzveica pastarīti Jamaiku. Ar hat trick nedaudz vairāk kā 30 minūšu laikā izcēlās Kristiana Džirelli, un pēc 46 nospēlētām minūtēm rezultāts uz tablo jau vēstīja 3:0 Itālijas labā. Turpinājumā vēl divus vārtus komandas rēķinam pievienoja Aurora Galli, noformējot mača gala rezultātu (5:0). Pēc divām spēlēm Itālija ar sešiem punktiem atrodas C apakšgrupas galvgalī, savukārt otrā ar trim punktiem ir Brazīlijas izlase.

Izmantotie resursi:
https://www.fifa.com/womensworldcup/

  +1 [+] [-]

, 2019-06-15 12:40, pirms 5 gadiem
varēja tak tas itāļu nr.10 noraut kreklu pēc gola iesišanas!....pavisam cita bilde būtu un šis nebūtu vienīgais komentārs pie šī raksta!