Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Dāmu PK: Itālija grauj Jamaiku, Anglija nostiprinās D grupas vadībā

Dāmu PK: Itālija grauj Jamaiku, Anglija nostiprinās D grupas vadībā
Itālijas izlases labā trīs vārtus guva Kristiana Džirelli. Foto: AFP/Scanpix

Šodien Pasaules kausā futbolā dāmām aizritējušas trīs spēles. D apakšgrupā Japāna ar 2:1 apspēlēja Skotiju, savukārt Anglija ar 1:0 pārspēja Argentīnu. C apakšgrupā Itālija tikmēr ar 5:0 sagrāva Jamaikas izlasi.

Japānas izlase izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā. Pirmajā mačā nospēlējot neizšķirti (0:0) ar Argentīnu, šodien japānietes ar 2:1 pieveica Skotijas futbolistes. Āzijas pārstāves uzvaru nokārtoja jau pirmajā puslaikā - vispirms Mana Ivabuči panāca savai komandai vadību (1:0), bet 14 minūtes vēlāk Juika Sugasava no 11 metru soda sitiena atzīmes dubultoja savas komandas pārsvaru (2:0).

Skotietes gan nepadevās un otrajā puslaikā centās pagriezt spēli sev vēlamajā virzienā. 88. minūtē cerību stariņu savai komandai ar precīzu sitienu deva Lana Klelenda (2:1), taču spēlē tas arī bija viss.

Otrajā D apakšgrupas spēlē Anglija, kas pirmajā spēlē ar 2:1 pieveica Skotiju, nostiprināja līderpozīcijas, ar 1:0 pārspējot arī Argentīnas izlasi. Uzvaru nesošos vārtus spēles 62. minūtē guva Džoudija Teilora (1:0). Līdz ar to Anglija pēc divām spēlēm ar sešiem punktiem ieņem pirmo vietu D grupā, kamēr otrajā ar četriem punktiem iekārtojusies Japāna.

Dienas rezultatīvākā spēle aizritēja C apakšgrupā, kur tās līdere Itālija ar 5:0 uzveica pastarīti Jamaiku. Ar hat trick nedaudz vairāk kā 30 minūšu laikā izcēlās Kristiana Džirelli, un pēc 46 nospēlētām minūtēm rezultāts uz tablo jau vēstīja 3:0 Itālijas labā. Turpinājumā vēl divus vārtus komandas rēķinam pievienoja Aurora Galli, noformējot mača gala rezultātu (5:0). Pēc divām spēlēm Itālija ar sešiem punktiem atrodas C apakšgrupas galvgalī, savukārt otrā ar trim punktiem ir Brazīlijas izlase.

Izmantotie resursi:
https://www.fifa.com/womensworldcup/


, 2019-06-15 12:40, pirms 5 gadiem
varēja tak tas itāļu nr.10 noraut kreklu pēc gola iesišanas!....pavisam cita bilde būtu un šis nebūtu vienīgais komentārs pie šī raksta!
Sergejs Barbarezs. Foto: vijesti.ba

Bijušais kapteinis Barbarezs kļūst par Bosnijas un Hercegovinas galveno treneri

LETA--AFP. Bijušais Bosnijas un Hercegovinas vīriešu futbola izlases kapteinis Sergejs Barbarezs piektdien kļuva par valstsvienības galveno treneri.
Vācijas treneris Juliāns Nāgelsmans. Foto: Reuters/Scanpix

Nāgelsmans turpinās vadīs Vācijas vīriešu futbola izlasi līdz 2026. gadam

LETA. Vācijas vīriešu futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans pagarinājis vienošanos un turpinās vadīt valstsvienību līdz 2026.gada Pasaules kausa finālturnīram, piektdien pavēstīja Vācijas Futbola federācija (DFB).
1

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Elvi Stugli

"Pa pāris ksuaisem" viesos šoreiz septiņkārtējais Virslīgas čempions Elvis Stuglis. Par "Skonto" laikiem, "Spartaks", "Riga FC" un tās treneriem, RFS un citām tēmām.