Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Voroņins: "Neredzu jēgu braukt uz izlasi"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Voroņins: "Neredzu jēgu braukt uz izlasi"
Andrejs Voroņins
Foto: AFP

Ļoti neapmierināts ar Ukrainas futbola izlases galveno treneri Alekseju Mihaiļičenko ir izlases uzbrucējs Andrejs Voroņins.

Voroņins ir ļoti neapmierināts ar Mihaiļičenko lēmumu jau otro spēli pēc kārtas Andreju nesūtīt laukumā izlases mačos. Atgādināsim, ka septembrī notikušajā 2010. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas spēlē pret Kazahstānu Voroņins pat nebija mača pieteikumā, bet sestdien notikušajā mačā ar Horvātiju uzbrucējs tā arī palika rezervē.

Mihaiļičenko savu lēmumu nesūtīt Voroņinu laukumā mačā ar Horvātiju skaidroja ļoti vienkārši: "Andrejs aizvadījis daudzas spēles kluba rindās, un man likās, ka viņš nav tajā labākajā formā. Pie tam, Voroņins no rīta izjuta spēcīgu psiholoģisko spiedienu – neilgi pirms mača sākuma viņam piedzima meita. Bija grūti saprast, vai viņam pietiks emociju, lai dotos laukumā."

"Visi komandas biedri, kuri mani apsveica ar meitas piedzimšanu, redzēja, cik pacilātā noskaņojumā es atrados. Līdz pat pēdējai minūtei cerēju, ka tikšu laukumā. Atrodos lieliskā formā, ko pierādīju pēdējā spēlē "Hertha" sastāvā, gūstot svarīgus vārtus. Mīlu savu valsti un vēlos spēlēt izlasē, taču, ja treneru attieksme ir tāda, tad neredzu jēgu doties uz izlasi. Man ir grūti saprast, kas notika pirms mēneša Almaatā, bet tagad Harkovā. Ja man nav vietas izlasē, tad tas ir jāpasaka skaidri. Labāk būtu bijis kopā ar sievu slimnīcā nevis deldējis rezervistu soliņu," dusmīgs uz Mihaiļičenko bijis Voroņins.

Izmantotie resursi:
sport-express.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-10-14 13:48, pirms 16 gadiem
Jā drusku negodīgi no trenera puses, būtu palaidis uzreiz mājās pie sievas un miers, nevis Voroņinam licis cerēt ka tiks laukumā.
Pašam Voroņinam vajadzēja doties uz mājām ar trenera atļauju un viss.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-14 21:18, pirms 16 gadiem
Treneris galiigs AUGLIS!