Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

FIFA uz laiku diskvalificē Jamaikas izlases futbolistu

Jānis Pārums

FIFA uz laiku diskvalificē Jamaikas izlases futbolistu
Jamaikas futbolisti
Foto: AFP/Scanpix

Starptautiskā Futbola federācija (FIFA) uz izmeklēšanas laiku diskvalificējusi Jamaikas futbola izlases spēlētāju saistībā ar kāda futbolista pozitīvajām dopinga analīzēm, vēsta organizācijas mājaslapa internetā.

25.jūlijā Jamaikas Futbola federācija paziņoja, ka vārdā nenosaukta Jamaikas izlases futbolista dopinga analīzes uzrādījušas pozitīvu rezultātu. Tas noticis pēc 11.jūnija Jamaikas izlases spēlēm FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā pret Hondurasu (0:2)

Šobrīd notiek notikušā izmeklēšana. Spēlētājam ir tiesības pieprasīt B proves atvēršanu līdz 12.augustam. Ja futbolists no šīs iespējas atteiksies, FIFA veiks noklausīšanos un pieņems lēmumu par soda mēru 19.augustā. Pagaidām futbolists diskvalificēts uz 30 dienām.

Pasaules kausa kvalifikācijas ciklā jamaikiešiem gan pagaidām īpaši labi nav veicies – sešos mačos nav gūta neviena uzvara, gūti divi vārti un izcīnīti tikai divi punkti.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-07 12:13, pirms 11 gadiem
Nu gan neiet tie jamaikiešiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja