Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ar Snaidera veselību viss kārtībā

Ar Snaidera veselību viss kārtībā
Snaiders pēc gūtā savainojuma pārbaudes spēlē pret Japānu
Foto: ANP

Nīderlandes izlases un Itālijas A sērijas čempionvienības Milānas ''Inter'' pussargam Veslijam Snaideram pēc vakar pārbaudes spēlē gūtā savainojuma nav atklāts nekas nopietns un, iespējams, futbolists spēlēs trešdien Nīderlandes izlases sastāvā pret Skotiju.

Iepriekš, kamēr vairākas izlases aizvadīja 2010.gada pasaules kausa kvalifikācijas cikla spēles, Nīderlandes izlase aizvadīja pārbaudes spēli, cīnoties ar Japānas izlasi, pārliecinoši pieveicot to ar 3:0. Vienā no spēles epizodēm traumu guva Milānas ''Inter'' futbolists Veslijs Snaiders, pēc kā futbolists uzreiz tika nogādāts slimnīcā. Sākumā tika pat ziņots, ka Snaiders guvis smagu savainojumu.

Prognozes gan nav izrādījušās precīzas un pēc ārstu apskatēm kļuvis zināms, ka Snaiders nav guvis nekādu nopietnu savainojumu un jau drīzumā futbolists varēs atsākt spēlēt. Milānas ''Inter'' oficiālajā paziņojumā tiek minēts, ka pārbaudēs nav atklāts nekas nopietns un jau pirmdien Snaiders atgriezīsies Nīderlandes izlasē, kur futbolistu vēlreiz pārbaudīs ārsti. Ja viss ar Snaidera veselību būs kārtībā, tad nav izslēgta Snaidera spēlēšana jau trešdien paredzētajā Nīderlandes spēlē pret Skotiju.

Izmantotie resursi:
inter.it

  +4 [+] [-]

, 2009-09-06 17:29, pirms 15 gadiem
Ļoti laba ziņa! Būtu ļoti skumji, ja tāds spēlētājs kā Snaiders traumētos uz ilgu laiku, pie tam viņš tikai nesen pārvācās uz citu klubu ("Inter").

     [+] [-]

, 2009-09-06 18:22, pirms 15 gadiem
ļoti laba ziņa, vakar un šodien intensīvi visu laiku meklēju info, kas ar viņu, bet re, ziņa atnāca pati un laba

  -1 [+] [-]

, 2009-09-06 21:42, pirms 15 gadiem
11x11.ru