Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Genoa" cīnīsies par Borjello

"Genoa" cīnīsies par Borjello
Marko Borjello
Foto: AP

Itālijas futbola A Sērijas kluba "Genoa" prezidents Enriko Preciozi atzinis, ka dženovieši pēc sezonas centīsies paturēt daļēji "AC Milan" piederošo uzbrucēju Marko Borjello, kura kontā šosezon ir jau 18 vārtu guvumi.

25 gadus vecais spēlētājs Dženovā ieradās pagājušajā vasarā, pēc tam, kad viņš nespēja sevi apliecināt "AC Milan" rindās. Lai gan "AC Milan" spēlētāju tikai izīrēja, "Genoa", kā jau tas Itāljiā ierasts, uzreiz iegādājās arī daļu no spēlētāja vērtības, tādējādi paaugstinot savu interesi spēlētāja panākumos klubā.

Marko saviem jaunajiem īpašniekiem nelika vilties, un svētdien pret "Reggina" guva jau 18 vārtus līgā šosezon, izvirzot sevi pirmajā pozīcijā A Sērijas labāko bombardieru sarakstā. Šāds spēlētāja sniegums bez šaubām ieinteresējis arī "AC Milan", kuriem joprojām pieder daļa Borjello vērtības, bet "Genoa" savu uzbrukuma dzinēju prom laist netaisās.

"Mēs darīsim visu, lai parakstītu līgumu ar viņu," radio "Kiss Kiss" pastāstīja "Genoa" prezidents Preciozi. Marko ir lieliski sevi parādījis "Genoa" kreklā, un es ticu, ka ir iespējams panākt vienošanos ar "AC Milan", pat ja viņi ir finansiāli spēcīgāki. Reti kuram spēlētājam Itālijā vienlaicīgi piemīt Marko tehnika, ātrums un spēks."

Tāpat Preciozi uzslavēja savas komandas sniegumu pirmajā sezonā pēc atgriešanās no B Sērijas: "Mēs esam pārpildījuši savas cerības sezonas sākumā. Komanda ir parādījusi labu spēli, un lielākie nopelni par to pienākas spēlētājiem, kā arī komandas trenerim Džianam Pjēro Gasperīni. Septiņas kārtas pirms čempionāta beigām prakstiski jau esam nodrošinājuši palikšanu līgā, un mums tas ir kā izcīnīt Scudetto."

Izmantotie resursi:
channel4.com

  -1 [+] [-]

, 2008-03-31 20:54, pirms 16 gadiem
Jāā... šitais ir labs... Kā viņš nesen guva Hat trick un laikam 2. vārti bija smukulis...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-31 21:13, pirms 16 gadiem
Diez vai AC Milan tā vienkārši viņu atdos - ņemot vērā ka Pippo un Phenomen (Ronaldo) nākamsezon visdrīzāk ka nespēlēs, vai arī tikai epizodiski. Paliek tikai Gila, Pato un daudzsološais Paloschi ... - prognozēju ka Milāna neatdos Marco Boriello.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-31 22:35, pirms 16 gadiem
Itaaljiem peedeejaa laikaa uzpeldeejushi augshaa diezgan daudzi iespaidiigi pashmaaju uzbruceeji

     [+] [-]

, 2008-04-01 00:02, pirms 16 gadiem
Milānai jau arī nav ko atdot ... spēlētājs pieder abiem klubiem - tā saucamais "Co-owned".
Respektīvi, Milānai vajadzēs piesolīt naudu Genoa, lai iegādātos Borjello - tāpat Genoa arī vajadzēs piesolīt naudu AC, ja viņi vēlās savā īpašumā Borjello. (Protams, Milānai lielākas iespējas izvērsties ar savu naudu. )
Ja šis abu klubu līgums beidzas sezonas beigās, tad, ja nemaldos, tad notiek tāda kā "izsole" (grūti atrast īsto terminu) - bet tikai tādā gadījumā, ja abi klubi savā starpā nevienojas par visu 100 % pārpirkšanu ( tagad abiem klubiem "pieder" 50 % no Borjello ).

Borjello līgums beidzas pēc šīs sezonas ?

     [+] [-]

, 2008-04-01 00:22, pirms 16 gadiem
Tā izsole ir ''aklā''. Katra komanda izdara naudas likmi nezinot, cik liks otra komanda. Tā, kura uzlikusi vairāk, iegūst spēlētāju savā īpašumā.

     [+] [-]

, 2008-04-01 17:03, pirms 16 gadiem
Mixes rakstīja: Tā izsole ir ''aklā''. Katra komanda izdara naudas likmi nezinot, cik liks otra komanda. Tā, kura uzlikusi vairāk, iegūst spēlētāju savā īpašumā.

Jā, tas ir diezgan riskanti, tāpēc Genoa būs jācenšas panākt rezultātu ...