Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AS Roma'' un Pavļučenko aģents uzsāks pārrunas

''AS Roma'' un Pavļučenko aģents uzsāks pārrunas
Romāns Pavļučenko
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham Hotspur'' uzbrucēja Romāna Pavļučenko aģents šodien vai rīt uzsāks pārrunas ar itāļu kluba ''AS Roma'' vadību par iespējamo futbolista pārcelšanos uz Itālijas galvaspilsētas komandu.

Krievijas izlases uzbrucēja Romāna Pavļučenko aģents Olivers Vends atklājis, ka šodien vai rīt viņš ieradīsies Romā un uzsāks pārrunas ar ''AS Roma'' vadību par iespējamo ‘’Tottenham Hotspur'' spēlētāja pievienošanos viņu komandai jau janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods. Kā zināms, Pavļučenko loma ''Tottenham'' komandā ir ļoti maza un spēlē futbolists gaužām reti, tāpēc arī viņš pats vairākkārt izteicies, ka janvārī vēlas pamest angļu klubu un pārcelties uz citu komandu, jo vēlas regulāri spēlēt, nevis deldēt rezervistu soliņu.

''Šodien vai rīt es tikšos ar ''AS Roma'' kluba vadību, lai apspriestu iespējamo Romāna pārcelšanos uz šo klubu. Romāns vēlas pamest Londonu un pārcelties uz Romu, taču viss būs atkarīgs no pārrunām un rezultāts kļūs zināms tuvākajā laikā. Ar kluba vadību sazinājos pagājušajā nedēļā un viņi atzina, ka ir ieinteresēti šajā darījumā,'' atklāja Pavļučenko aģents.

27 gadus vecais uzbrucējs uz ''Tottenham Hotspur'' pārcēlās pagājušā gada vasarā, kad par 13,8 miljoniem sterliņu mārciņām pārnāca no Maskavas kluba ''Spartak''. Pavļučenko tika nopirkts kā aizvietotājs Bulgārijas izlases spēlētājam Dimitaram Berbatovam, kurš pērn pārcēlās uz ''Manchester United''. Pirmajās spēlēs krievu futbolists labi sevi parādīja, gūstot arī vairākus vārtus (kopumā sezonas laikā 36 spēlēs 14 gūti vārti, piecus no tiem gūstot Premjerlīgas ietvaros), taču, laikam ritot uz priekšu, pamazām zaudēja vietu komandas pamatsastāvā un trenera uzticību. Vēlāk komandā atgriezās arī Džermeins Defo un tika nopirkts Pīters Kraučs, kā rezultātā Pavļučenko spēles laiks joprojām nepalielinājās. Nopietnu konkurenci sastāda arī Robijs Kīns.

Šajā sezonā ''Tottenham Hotspur'' komandas galvenais treneris Harijs Rednaps Krievijas izlases spēlētāju izmantojis gaužām reti. Visu turnīru ietvaros futbolists nācis laukumā tikai sešas reizes (četrās no tām uz maiņu), kuru laikā guvis vienus vārtus.
Jāpiemin, ka interesi par Pavļučenko nesen izrādīja arī Krievijas Premjerlīgas klubs Sanktpēterburgas ''Zenit'', kurš jau šovasar vēlējās iegūt savā īpašumā bijušo ''Spartak'' spēlētāju.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-11-30 18:53, pirms 14 gadiem
Super Tas ir tas, kas gan Romai, gan Romkam vajadzigs
uz Pavlju4enko ir jaspelee kaa uz terget man un vinsh spej but fantastisks ! To pieradija pedejajaa sez. Spartakaa un EC 08..
Laikam jau Anglija vinam bija nedaudz parak augsts limenis.... tachu Serie A, manuprat bus ideaals variants

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 19:04, pirms 14 gadiem
Es domāju, ka AS Roma viņam būs pārāk šiks variants, bet, ja mācēs sevi parādīt no labākās puses, iespējams, pāris reizes laukumā izies pa sezonu.

  +4 [+] [-]

, 2009-11-30 19:18, pirms 14 gadiem
Chocolate rakstīja: Cerams ka Roma parakstis ligumu ar vinu.
Tad viniem bus viena no stiprakajam uzbrukuma linijam Italija.
Jā uz preikšu!Roma pērciet Romu, un iegrābieties sū.os līdz ausīm!Domā, ka Roma iegūs super uzbrukumu?Vienīgais, ko šajā darījumā var iegūt caurumu budžetā, tā uz 10-15 limoniem.Veiksmi jums!
';
Slēpts komentārs: Vilmārs Krauklis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-30 20:26, pirms 14 gadiem
da s*ds kā spēlētājs viņš, lai iet savā krievijas SUPERLĪGĀ spēlē, tur jau megalīmenis taču esot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: manutdsucks

  -2 [+] [-]

, 2009-11-30 20:58, pirms 14 gadiem
Vēl ap 2003. gadu "AS Roma" bija riktīga "saldo čaļu" komanda plus vēl pirmie sāka lietot apspīlētos krekliņus, tipa, lai pretinieks nevar aiz maikas paraut, bet vienlaikus izskatījās diezgan sexīgi.
Tagad jau kādu laiku ar šāda tipa aktivitātēm klubs izcēlies nav. Vai atkal izmaiņas komandas kursā? Quo vadis?

  +3 [+] [-]

, 2009-11-30 21:18, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Vēl ap 2003. gadu "AS Roma" bija riktīga "saldo čaļu" komanda plus vēl pirmie sāka lietot apspīlētos krekliņus, tipa, lai pretinieks nevar aiz maikas paraut, bet vienlaikus izskatījās diezgan sexīgi.
Tagad jau kādu laiku ar šāda tipa aktivitātēm klubs izcēlies nav. Vai atkal izmaiņas komandas kursā? Quo vadis?
Nu ja tev futbolisti izskatās seksīgi, tad īsti labi ar tevi nav!

     [+] [-]

, 2009-11-30 21:26, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Vēl ap 2003. gadu "AS Roma" bija riktīga "saldo čaļu" komanda plus vēl pirmie sāka lietot apspīlētos krekliņus, tipa, lai pretinieks nevar aiz maikas paraut, bet vienlaikus izskatījās diezgan sexīgi.
Tagad jau kādu laiku ar šāda tipa aktivitātēm klubs izcēlies nav. Vai atkal izmaiņas komandas kursā? Quo vadis?
tu gan esi skrejošais da**is....

  +3 [+] [-]

, 2009-11-30 21:27, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: ooo..jaaa...supereksperts ierunajies !
vismaz pamato savu viedokli..

Pats eksperts esi?Vai arī te ir kāds ekspertu koeficents?
Neko viņš nav vērts!Ne Anglijā, ne Itālijā nav un nebūs no viņa nekādas jēgas!Var tikai pūdelēt!nav cita spēlētāja, kas tik daudz izdevības neizmanto.Vienīgais kur viņš var spēlēt ir Krievija un postpadomju čempionāti.Tur viņš būs zvaigzne!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-30 21:46, pirms 14 gadiem
"Nopietnu konkurenci sastāda arī Robijs Kīns." - par shito iereecu . Pavljuchenko gan Kiinam NEKAADU konkurenci nespeej sastaadiit...

  -2 [+] [-]

, 2009-11-30 21:48, pirms 14 gadiem
Pretorietis rakstīja: Nu ja tev futbolisti izskatās seksīgi, tad īsti labi ar tevi nav!
Krekliņi seksīgi, ne jau futbolisti kā tādi. Apspīlētas drēbes vienmēr izskatās seksīgāk par nošļukušajām. Kāpēc tad balets un baletdejotāju zeķbikses bija izgudrotas?

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 21:51, pirms 14 gadiem
signijs rakstīja: tu gan esi skrejošais da**is....
Turpini labāk fano par savu Metalurgu un tā simbolu- pirmo metāllējēju Latvijā ar netradicionālo sexuālo orientāciju un nelien Eirpoas futenē, kur tev nekādu vēsturisko zināšanu nav.

     [+] [-]

, 2009-11-30 22:00, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Krekliņi seksīgi, ne jau futbolisti kā tādi. Apspīlētas drēbes vienmēr izskatās seksīgāk par nošļukušajām. Kāpēc tad balets un baletdejotāju zeķbikses bija izgudrotas?
ar tevīm tiešām viss nav labi!zeķbikses vairāk ar baletdejotājiem asociējas, balerīnas ar svārciņiem!

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 22:09, pirms 14 gadiem
Pretorietis rakstīja: ar tevīm tiešām viss nav labi!zeķbikses vairāk ar baletdejotājiem asociējas, balerīnas ar svārciņiem!
Tiem vīriešiem, kuri par baletu neinteresējās principā, pārsvarā ir tikai 1 stereotips par šo mākslas jomu- ierēciens par vīriešu kārtas pārstāvjiem baletā un zeķbiksēm, jo tur kule konkrēti torčī ārā.

  +2 [+] [-]

, 2009-11-30 22:17, pirms 14 gadiem
FinnHarp rakstīja: "Nopietnu konkurenci sastāda arī Robijs Kīns." - par shito iereecu . Pavljuchenko gan Kiinam NEKAADU konkurenci nespeej sastaadiit...
Rednepa komandā lielākas izredzes ir spēlēt viņa mīluļiem.
Pašlaik Kīns ir galīgā neformā, bet Harijs viņu tikuntā laida pamatā 3 spēles pēc kārtas. Tagad likumsakarīgi ir nonācis uz soliņa, dodot vietu Kraučam. Arī pagājušās nedēļas spēlē Kīns nāca uz maiņu un ar neko neizcēlās.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 22:23, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Tiem vīriešiem, kuri par baletu neinteresējās principā, pārsvarā ir tikai 1 stereotips par šo mākslas jomu- ierēciens par vīriešu kārtas pārstāvjiem baletā un zeķbiksēm, jo tur kule konkrēti torčī ārā.
Nu vispār jau vīrieši par baletu neinteresējas!Mīkstie gan.

  -1 [+] [-]

, 2009-11-30 22:28, pirms 14 gadiem
Pretorietis rakstīja: Nu vispār jau vīrieši par baletu neinteresējas!Mīkstie gan.
Nu bet tieši tā, sievietes vai mīkstie.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-01 00:01, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: Super Tas ir tas, kas gan Romai, gan Romkam vajadzigs
uz Pavlju4enko ir jaspelee kaa uz terget man un vinsh spej but fantastisks ! To pieradija pedejajaa sez. Spartakaa un EC 08..
Laikam jau Anglija vinam bija nedaudz parak augsts limenis.... tachu Serie A, manuprat bus ideaals variants
jā noteikti, anglijā līmenis augstāks kā serie a
ja nevar iesist anglijā kā viņš domā iesist serie a kur ir labākās aizsardzības pasaulē? nu vispār lai jau nāk būs vēl kāds ko nominēt zelta miskastei.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-01 00:28, pirms 14 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Turpini labāk fano par savu Metalurgu un tā simbolu- pirmo metāllējēju Latvijā ar netradicionālo sexuālo orientāciju un nelien Eirpoas futenē, kur tev nekādu vēsturisko zināšanu nav.
tu čal laikam ne savā sfērā esi ielīdis.. ej sadaļā- citi sporta veidi...varbūt baletu atradīsi!

  -1 [+] [-]

, 2009-12-01 00:41, pirms 14 gadiem
signijs rakstīja: tu čal laikam ne savā sfērā esi ielīdis.. ej sadaļā- citi sporta veidi...varbūt baletu atradīsi!
Tas tu esi ielīdis ne tajā domnā, da*ni, nav te nekas par metālapstrādi, meklē citur.