Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Prandelli paliek uzticīgs ''Fiorentina''

Prandelli paliek uzticīgs ''Fiorentina''
Čezare Prandelli
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Fiorentina'' galvenais treneris Čezare Prandelli vēlreiz paskaidrojis presei, ka netaisās pamest komandas galvenā trenera amata vietu, neskatoties uz to, ka savā īpašumā viņu vēlas iegūt citi Eiropas futbola klubi.

''Fiorentina'' pašreiz Itālijas futbola čempionātā ''Serie A'' ieņem augsto ceturto vietu, atpaliekot no trešajā vietā esošās ''Juventus'' komandas piecus punktus un esot priekšā ''AC Milan'' komandai četrus punktus.

''Fiorentina'' joprojām cīnās arī UEFA kausa izcīņā, kur nākošajā nedēļā ceturtdaļfinālā tiksies ar Nīderlandes čempionāta pašreizējiem līderiem ''PSV Eindhoven''.

''Mani fascinēja ideja, ka es varētu būt tāds pats kā Alekss Fergusons, kurš ''Manchester United'' vada jau 22 gadus. Kāpēc gan es nevarētu sasniegt kaut ko līdzīgu kopā ar ''Fiorentina''?'', laikrakstam ''Gazzeta dello Sport'' atzina Prandelli, kurš ir ''Fiorentina'' komandas galvenais treneris kopš 2005. gada.

''Itālijā tas, protams, ir grūtāk izdarāms nekā citā čempionātā, taču es ticu, ka Florence ir uzvarētāju pilsēta un es vēlos šeit uzvarēt'', piebilda Prandelli.

''Es nenoliedzu, ka man ir bijuši izteikti vairāki piedāvājumi no citām komandām, taču es nekad neesmu tos apsvēris.
Ja es saku, ka vēlos palikt un uzvarēt, tad tas ir tikai tāpēc, ka es ticu šai komandai'', atzina 50 gadus vecais speciālists.

Izmantotie resursi:
skysports.com