Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Sendeross vēlas atstāt ''Arsenal'' un palikt ''AC Milan''

Sendeross vēlas atstāt ''Arsenal'' un palikt ''AC Milan''
Filips Sendeross
Foto: Professional Sport

Šveices futbola izlases aizsardzības balsts Filips Sendeross, kurš šajā sezonā no Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Arsenal'' tiek izīrēts Itālijas ''AC Milan'', atklājis, ka vēlas palikt Milānā arī turpmāk.

Šīs sezonas sākumā Sendeross nolēma pievienoties ''Milan'' pēc tam, kad Londonas klubā ieradās vēl viens aizsargs - francūzis Mikaels Silvestre. Pēc Silvestres pievienošanās "Arsenal", Senderosa vieta komandas pamatsastāvā tika nopietni apdraudēta. Turklāt komandas galvenais treneris Arsēns Vengers apgalvoja, ka klubam ir labi nokomplektēta aizsardzība, tāpēc šveicietim nāktos biežāk spēles noraudzīties no rezervistu soliņa nekā pašam tajās piedalīties.

Šajā sezonā vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros 24 gadus vecais aizsargs ir piedalījies 14 spēlēs, bet piecas spēlēs palīdzējis savai komandai cīnīties UEFA kausa izcīņā. Tiek lēsts, ka milānieši pēc šīs sezonas beigām varētu izpirkt Šveices izlases spēlētāja līgumu Londonas klubam. Arī pats futbolists atklājis, ka labprāt paliktu Milānā, nevis atgrieztos ''Arsenal''.

''Es patiešām šeit jūtos ļoti labi un labprāt vēlētos palikt. Zinu, ka lēmums nav atkarīgs tikai no manis, liela loma ir abu klubu vadībām. Sākumā bija nedaudz grūti pieskaņoties ''Milan'' spēles stilam, jo man bija savainojums un es vēlējos pēc iespējas ātrāk pierādīt, uz ko esmu spējīgs. Taču savainojumi futbolista karjerā ir neatņemama sastāvdaļa. Lai nu kā, esmu smagi strādājis kopā ar treneri. Visi mani vienmēr ir atbalstījuši, gan komandas biedri, gan kluba vadība, tāpēc sezonas otrajā pusē es jau spēlēju vairāk un man uzticējās,'' ''Milan Channel'' sacīja Sendeross.

Izmantotie resursi:
arsenal-mania.com

  -1 [+] [-]

, 2009-05-27 14:47, pirms 15 gadiem
Lai jau iet, Arsenal vajadzētu Hangelandu dabūt, tad tāds Senderosa zaudējums neko nenozīmētu!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-27 16:57, pirms 15 gadiem
Kur muksi?
Nu zheel protams! Tagad buus vasaraa jaaatbriivojas no Silvestres un par to naudu, ko ieguus par abu transfeeriem (Senderos, Silvestre), jaanopeerk Hangelands!

  +4 [+] [-]

, 2009-05-27 17:31, pirms 15 gadiem
Nu man jau patika viņš "Arsenal". Gan jau Milānai noderēs tad, kad Maldini aizies pensijā... Nu bet "Arsenal" tas nebūtu tik liels zaudējums kā Milānai ieguvums!

  +1 [+] [-]

, 2009-05-27 18:09, pirms 15 gadiem
Kaa cilveeks vins tieshaam ir ok, bet kaa aizsargu es vinu Arsenaalaa negribu redzeet!