Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Almirons karjeru turpinās Francijā

Almirons karjeru turpinās Francijā
Serhio Almirons
Foto: DI

Itālijas plašsaziņas līdzekļi ziņo, ka "Juventus" pussargs Serhio Almirons karjeru turpinās Francijā - "AS Monaco" rindās. Tikmēr Mali izlases spēlētājs Muhameds Sissoko ir ļoti tuvu pārejai uz melnbalatajiem.

Almirons bija viens no "Juventus" aizvadītās vasaras lielākajiem pirkumiem - "Empoli" par transfēru saņēma 9 miljonus eiro. Diemžēl argentīnietim "Juventus" vadības un fanu cerības attaisnot neizdevās, un, tuvojoties transfēru loga beigām, Almirons izlēma piekrist "AS Monaco" piedāvājumam viņu izīrēt līdz sezonas beigām.

Līdz ar šo ziņu aizvien reālāka kļūst iespēja, ka viens no "Liverpool" pastāvīgajiem rezervistiem Momo Sissoko pārcelsies uz Turīnu jau ziemas transfēru loga laikā. Baumo, ka par transfēru "Juventus" nāksies samaksāt 12 miljonus eiro. Tāpat Itālijas futbola Vecā Sinjora ir tuvu, lai panāktu vienošanos ar "Aston Villa" par centra aizsarga Olofa Mellberga iegādi.

Otrs spēlētājs, kurš jau ziemas transfēru logā varētu pamest "Juventus" ir portugālis Tiagu Mendešs, kura debijas sezona A Sērijā pagaidām ir izvērtusies par kārtīgu izgāšanos. Starp interesentiem ir vairāki Anglijas Premjerlīgas klubi, piemēram, Tottenhemas "Hotspur", bet pats spēlētājs vēlas pāriet uz Spāniju.

Vēl viens spēlētājs, kurš ir saistīts ar pāreju uz "Juventus" ir Vācijas "Hamburg" kapteinis Rafaels Van Der Vārts. Vācijas sporta laikraksts "Bild" ziņo, ka "Juves" transfēru menedžeris Alessio Sekko šobrīd ir Hamburgā un veic pārrunas par futbolista iegādi.

Izmantotie resursi:
www.channel4.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-01-24 21:56, pirms 16 gadiem
Zhurkas pamet grimstoshu kugji!