Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Osimens paraksta jaunu līgumu ar "Napoli", izpirkuma summa – 130 miljoni eiro

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Osimens paraksta jaunu līgumu ar "Napoli", izpirkuma summa – 130 miljoni eiro
Viktors Osimens. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas čempione futbolā "Napoli" noslēgusi jaunu līgumu ar uzbrukuma līderi Viktoru Osimenu. Kontraktā iekļauta arī izpirkuma summa – 130 miljoni eiro.

Pagājušajā sezonā "Napoli" pirmo reizi kopš 1990. gada triumfēja Itālijas čempionātā, un uzbrukumā pirmo vijoli spēlēja Viktors Osimens. Nigērietis A sērijas 32 spēlēs guva 26 vārtus, ar piecu precīzu sitienu atrāvienu būdams turnīra labākais snaiperis.

Osimenam bija līgums līdz 2025. gada vasarai, bet tagad noslēgta jauna vienošanās – līdz 2026. gadam vasarai.

24 gadus vecais uzbrucējs "Napoli" rindās A sērijā aizvadījis 95 spēles un guvis 56 vārtus. Kluba vēsturē viņš ir 15. labākais vārtu guvējs.

Šī sezona Osimenam bijusi samocīta savainojumu dēļ, un čempione "Napoli" kopvērtējumā ieņem sesto vietu. Šovakar pulksten 21:45 izbraukumā gaida duelis pret "AS Roma".

Interesi par Osimenu, kurš nesen bija neapmierināts ar attieksmi Neapolē un kluba sociālo tīklu ierakstiem, izrādījušas vairākas Anglijas komandas, ieskaitot Londonas "Chelsea" un Mančestras "United", kā arī Saūda Arābijas vienības.