Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Milāna Fabregasam piedāvājusi lielu naudu

Andrejs Siliņš

Milāna Fabregasam piedāvājusi lielu naudu
Sesks Fabregass
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" pussargs Sesks Fabregass atklājis, ka vasarā par futbolista pakalpojumiem lielu interesi izrādījusi "AC Milan" kluba vadība, piedāvājot spēlētājam iespaidīgu naudas summu.

"Jā, tā ir taisnība," runas apstiprināja pats Fabregass. "Man izteica vairākus piedāvājumus no itāļu kluba puses, kas no ekonomiskās puses bija ļoti interesanti. Tomēr tālāk nekas arī nenotika." Kā zināms, "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers izteicies, ka nekādā ziņā nevēlas zaudēt Fabregasu.

Futbolists pievienojās Londonas klubam 2003. gadā pēc tam, kad bija pavadījis vairākas sezonas spāņu giganta "Barcelona" rindās. Tieši "Arsenal" sastāvā uzspīdēja Fabregasa spožākā zvaigzne, kas padarīja pussargu par daudzu bagātāko Eiropas klubu mērķi. Arī "Barcelona" labprāt atkal savās rindās redzētu futbolistu.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-10-22 21:13, pirms 16 gadiem
Milāna Farbregasam piedāvājusi lielu naudu ! Autor, ja nav grūti izlabo

  +2 [+] [-]

, 2008-10-22 21:22, pirms 16 gadiem
Mosh veidojam komandu Milaanas Arsenal? Italianito draugiem jau tas patiktu! Flamini, Senderos, Ade, Sesks, ko veel negribees...

  +3 [+] [-]

, 2008-10-22 21:29, pirms 16 gadiem
ACM gadījumā kautkur nezog naudu ? nesean viņiem bija kautkāda naudas krīze tagat jau Pērk visu pēc kārtas un ne tos lētākos spēlētājus . Laikam tādu pabiezu maciņu atrada .

  +4 [+] [-]

, 2008-10-22 21:56, pirms 16 gadiem
Nu vecīt. Pussargu līnija - Pirlo, Gattuso, Seedorf, Ambrosini, Kaka', Ronaldinho, Flamini, Fabregass un Beckham. Jautājums kurš spēlēs un kurš sēdēs? Un vai vispār tas ir nepieciešams!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-22 22:21, pirms 16 gadiem
tāds sastāvs un rezultātu nekādu tai Mīlānai

  +2 [+] [-]

, 2008-10-23 08:42, pirms 16 gadiem
Kā redzam - labi vien ir, ka palika. Milānā viņš vairāk vai mazāk, bet tomēr zaudētu..
Katram sava vieta. Henry, manuprāt, arī tas bija Arsenal, Puyolam tā ir Barca, Ovenam - NU, Džerrardam un Karageram Liverpool, Lampardam - Chelsea. un tā var turpināt ilgi. Daudz zvaigznes pamet labus klubus, lai pievienotos, ķipa, vēl labākam, lai dabūtu par vienu citronu vairāk, bet tad ir abidna, un sēž uz beņķa vai nerāda to sniegumu, kādu iepriekšējā klubā.