Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Catania" triumfē Milānā

"Catania" triumfē Milānā
Alberto Paloski atzīmē savus
pirmos vārtus šosezon.
Foto: AFP

Vakar vēlu vakarā "San Siro" stadionā tika aizvadīta pārceltā "Coppa Italia" spēle starp "AC Milan" un "Catania". Pārsteidzoši, bet uzvaru ar 2:1 svinēja viesu futbolisti.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā "AC Milan" piedalījās Pasaules klubu kausa izcīņā, kur pārliecinoši arī triumfēja, līdz ar to pagājušajā nedēļā paredzēto "Coppa Italia" spēli nācās pārcelt uz šo nedēļu.

Pateicoties saspringtajam spēļu grafikam (Pasaules klubu kauss, šīs nedēļas nogalē lielais Milānas derbijs...) Karlo Ančelotti šajā spēlē bija spiests laukumā laist rezervistus, īpaši tas izpaudās uzbrukumā, kur ierasto trio Kakā-Zēdorfs un Inzagi vai Džilardīno aizstāja Gorkafs, Aubamejangs un Paloski.

Spēli aktīvāk iesāka mājinieki, jau pašā sākumā vairākas reizes bīstami uzbrūkot pretinieku vārtiem, tiesa, gan Bicarri teicamā spēle, gan Milānas nepieredzējušo uzbrucēju kļūmes neļāva pārsvaru pārvērst rezultātā.

Negaidīti, bet pirmie vadībā 19. minūtē izvirzījās "Catania" futbolisti, kad pēc tālas Maskaras piespēles bumbu vārtos raidīja Spinēzi. Pēc gūtajiem vārtiem iniciatīva pārgāja viesu rokās un jau pēc 7 minūtēm rezultāts kļuva 2:0.

Kakā brālis Diogo neveiksmīgi nospēlēja savu vārtu priekšā, atdodot piespēli Maskaram, kurš šādu dāvanu nespēja neizmantot, raidot bumbu garām Zeļko Kalāčam.

Arī turpinājumā laukumā ritēja aktīva un uzbrūkoša spēles, kas gan taustāmu labumu nevienai no komandām nedeva, jo savas iespējas nespēja izmantot ne vienas, ne otras komandas futbolisti.

Otrā puslaika sākumā divas lieliskas iespējas neizmantoja "Catania", vispirms Mareskas sitienu atvairīja vārtu stabs, bet brīdi vēlāk Zeļko Kalāčs bija uzdevumu augstumos un glāba savu komandu no vēl viena vārtu zaudējuma.

Ko vienā laukuma galā neizdarīja viesi, to otrā laukuma galā paveica Paloski, kurš pēc tālas Simiča piespēles apspēlēja aizsargu un guva savus pirmos vārtus šosezon, panākot 2:1.

15 minūtes pirms beigām tiesnesis noraidīja "Catania" aizsargu Sardo, par rupju spēli pret Seržinjo, bet "AC Milan" izraut uzvaru vairs neizdevās.

Atbildes spēlē Sicīlijā, sarkanmelnajiem stāv priekšā grūts uzdevums, kamēr "Catania" mājupceļā varēs svinēt pirmo uzvaru pār "AC Milan" kluba pastāvēšanas vēsturē.

Izmantotie resursi:
channel4.com

Slēpts komentārs: maize

  +2 [+] [-]

, 2007-12-21 11:09, pirms 16 gadiem
Milaana atkal jau spiezh uz vinni UEFA CL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-21 13:35, pirms 16 gadiem
nu bet tad jau vinji iet uz visu banku, ja domaa tikai par CL, ja neuzvari un nac chempii esi aarpus CL zonas, tad uz tikshanos citu gadU!!
cerams!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-21 13:58, pirms 16 gadiem
a nebija ta ka uzvar italijas kausa un nodrosini klvalifikacijas raundu no 3. kartas ČL???
vai tas bija pa uefa kausu?

jo tada gadijuma milana vareja pacensties..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-12-21 15:09, pirms 16 gadiem
AC zaudējumi savā laukumā gan vairs nav nekāds dižais pārsteigums. Drīzāk pārsteigums būs tad, kad viņi beidzot uzvarēs. Un darīs to regulāri.. Forza Inter!

  -1 [+] [-]

, 2007-12-21 21:41, pirms 16 gadiem
vispirms Mareskas sitienu atvairīja vārtu stabs----> Drošvien grūti vārtu stabam bija atvairīt! Vārtu stabs neglābj un neatvaira. Tas tur vienkārši ir!