Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Portāls: Vācijas futbola klubs "Leipzig" panācis vienošanos ar Elmasu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Portāls: Vācijas futbola klubs "Leipzig" panācis vienošanos ar Elmasu
Elifs Elmass. Foto: AFP/Scanpix

LETA-DPA. Vācijas futbola Bundeslīgas klubs "Leipzig" ir panācis vienošanos ar Itālijas vienību "Napoli" par Ziemeļmaķedonijas pussarga Elifa Elmasa pāreju uz Vācijas klubu janvārī, trešdien ziņo ASV tīmekļa vietne "The Athletic".

Tiek ziņots, ka Elmass ar Leipcigas vienību noslēgs līgumu līdz 2028.gadam, bet transfēra maksa būs apmēram 25 miljoni eiro.

Spēlētāju maiņu eksperts Fabricio Romano vietnē "Twitter.com" raksta, ka sarunas turpinās.

Tiek lēsts, ka Elmass Vācijas kausa ieguvēju rindās varētu aizstāt zviedru uzbrūkošo pussargu Ēmilu Fošberju, kurš otrdien aizvadīja pēdējo spēli bundeslīgā, leipcigiešiem spēlējot 1:1 ar Brēmenes "Werder" un aizvadot savu 325 spēli klubā. 32 gadus vecais spēlētājs pārceļas uz Ņujorkas "Red Bulls".

Elmass, kurš pašlaik ārstē kājas savainojumu, pagājušajā sezonā, Neapoles klubam kļūstot par A sērijas čempioniem, spēlēja 36 no 38 cīņām.

Viņš uz Itālijas dienvidiem pārcēlās 2019.gadā no Stambulas "Fenerbahce".

24 gadus vecais futbolists ir 52 Ziemeļmaķedonijas izlases spēlēs ir guvis 12 vārtus.

Leipcigas komanda no 2. līdz 7.janvārim dosies uz treniņnometni Mursijas apkārtnē Spānijā. Bundeslīgas spēles atsāksies 13.janvārī, kad "Leipzig" uzņems Frankfurtes "Eintracht".

Šobrīd "Leipzig" ar 33 punktiem 16 spēlēs Vācijas čempionātā ieņem trešo vietu, bet "Napoli" ar 27 punktiem 16 cīņās ir piektā Itālijā.

Izmantotie resursi:
LETA