Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AC Milan'' izrāda interesi par Maksvelu

''AC Milan'' izrāda interesi par Maksvelu
Maksvels
Foto: Digitale

Itālijas futbola kluba ''Inter'' brazīliešu aizsargs Maksvels sezonas beigās varētu pamest pašreizējos Itālijas čempionus un, iepsējams, pievienoties ''AC Milan''. Kopš Žozē Mourinju stāšanās pie ''Inter'' stūres, kreisās malas aizsargs diezgan regulāri netiek iekļauts komandas sākumsastāvā.

Kopš Mourinju pārņēma ''Inter'' vadību, Maksvels pie spēlēšanas tiek retāk kā pats to gribētu, jo portugāļu treneris vairākkārt priekšroku devis 18 gadus vecajam Davidam Santonam. Līgums ar ''Inter'' Maksvelam ir spēkā līdz nākošās sezonas beigām un spēlētāja aģents Mino Rajola uzskata, ka viņa klienta laiks kluba rindās ir beidzies. ''Domāju, ka Maksvela piedzīvojumi ''Inter'' komandā ir beigušies,'' ''Sky Sport Italia'' sacīja aģents.

''Viņš ir labākais kreisais malējais aizsargs Eiropā. Manam klientam ir ļoti daudz dažādu piedāvājumu no Eiropas vadošajiem klubiem, arī no ''AC Milan''. Pašreiz es neredzu Maksvelu nākošās sezonas komandas sastāvā. Nesaku, ka Maksvels noteikti pievienosies ''Milan'', jo viņam vēl ir spēkā līgums uz vienu sezonu, taču, ja abi klubi vienosies par darījumu, tad, kāpēc gan nē? Lai nu kā, es tomēr uzskatu, ka labāk būtu doties ārpus Itālijas meklēt darbavietu,'' piebilda 27 gadus vecā spēlētāja aģents.

Šādu izteikumiem rezultātā bez atbildes nepalika arī ''Milan'' komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti: ''Maksvels ir spēlētājs, kurš mūsu klubam ļoti noderētu. Domāju, ka pēc kāda laika mēs šo lietu apspriedīsim sīkāk. Viņš ir viens no labākajiem malējiem aizsargiem.''

Izmantotie resursi:
inter.it

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-20 22:59, pirms 15 gadiem
Principā jau ,Maksvela potenciāls ir milzīgs - Maksvelu var salīdzināt ar J. Žirkovu un otrādi - var kapāt gan malējā aizsarga, gan malējā pussarga pozīcijā, ļoti izturīgs, ļoti pārredz laukumu un labi izdala piespēles. Godīgi sakot, grūti pateikt kapēc viņš netiek pamatsastāvā...

  +2 [+] [-]

, 2009-04-20 23:04, pirms 15 gadiem
viņš ir iespējams labākais aizsargs pasaulē, nevar noteikt labāko. bet viens no labākajiem viņš tiešām ir. un tas, ka sēž uz soliņa - mēs visi zinam cik grūts, spītīgs un principiāls ir Mauriņjo. nav brīnums, viņš ir paspējis norakt daudz spēlētājus.
lai nu kā, Maksvels tiešām ir viens no labākajiem aizsargiem pasaulē, un iespējams nākotnē varētu būt viens no labākajiem spēlētājiem vispār. jo viņš tiešām ir ļoti daudzpusīgs. var spēlēt arī kā balsts, un var arī veidot saspēli kā īsts plejmeikers. ļoti rūp šis spēlētājs. un man liekas, ka Milāna viņam būtu ideāla vieta.