Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Leonardo Bonuči iesniedz prasību tiesā pret bijušo klubu ''Juventus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Leonardo Bonuči iesniedz prasību tiesā pret bijušo klubu ''Juventus''
Leonardo Bonuči
Foto: AP/Scanpix

36 gadus vecais aizsargs Leonardo Bonuči intervijā medijam ''Sport Mediaset'' atzinis, ka iesniegs prasību tiesā pret savu bijušo klubu Turīnas ''Juventus'', kuras vadība nav viņam ļāvusi noslēgt klubā karjeru un rīkojusies pret viņa līgumā norādītajām tiesībām.

36 gadus vecais itāļu aizsargs Leonardo Bonuči pavēstījis, ka sūdzēs tiesā bijušo klubu Turīnas ''Juventus''. ''Pēc ilgām pārdomām esmu nolēmis iesniegt pieteikumu tiesā pret Turīnas ''Juventus'','' spēlētājs atklāja medijam ''Sport Mediaset''. ''Manās tiesībās tika noteikts, ka man bija jātrenējas kopā ar komandu neatkarīgi no tehniskā treneru lēmuma. Tas arī nozīmē, ka man bija jābūt pozīcijā, kurā varu fiziski spēlēt gaidāmajā sezonā. Tas man netika piešķirts. Es vairs netrenējos kopā ar komandu. Jutos iztukšots un pazemots. Nevarēju darīt to, ko protu vislabāk.''

''Man nav nekas pret ''Juventus''. Esmu izvēlējies šo ceļu, jo cilvēki, kuri bija paredzējuši ļaut man cienījamā veidā noslēgt karjeru Turīnā, neturēju savu vārdu,'' turpināja Bonuči, kurš Turīnas klubā nospēlēja kopumā 12 sezonas - vispirms no 2010. līdz 2017. gadam, bet vēlāk no 2018. līdz 2023. gadam. Tāpat spēlētājs intervijā pauda, ka gadījumā, ja uzvarēs tiesā, tad visus finansiālos līdzekļus, kurus iegūs no šīs lietas, ziedos labdarības mērķiem.

Turīnas ''Juventus'' galvenais treneris Masimiljāno Alegri atstāja Bonuči ārpus sastāva pirms gaidāmas ASV pirmssezonas tūres. Vēlāk puses vienojās par sadarbības pārtraukšanu un pieredzējušais aizsargs pārcēlās uz Vācijas Bundeslīgas klubu ''Union Berlin''.

Karjeras laikā bez minētajām ''Juventus'' un ''Union Berlin'' Bonuči spēlējis tādās komandās kā Milānas ''Inter'', ''Treviso'', ''Pisa'', ''Genoa'', ''Bari'' un ''Milan''. Kopš 2010. gada viņš spēlējis arī Itālijas izlasē, kurā 121 mačā iesitis astoņus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.sportmediaset.mediaset....

     [+] [-]

, 2023-09-15 15:23, pirms 8 mēnešiem
Es esmu vecs un nederīgs komandai, bet man pienākas spēlēt, tāpēc es tiesāšos ar klubu.

     [+] [-]

, 2023-09-15 16:43, pirms 8 mēnešiem
Pandora rakstīja: Es esmu vecs un nederīgs komandai, bet man pienākas spēlēt, tāpēc es tiesāšos ar klubu.
Runa ir par līguma nepildīšanu no Juves puses, jo līgumā noteiktas tiesības trenēties ar pirmo komandu. Attiecībā uz spēlēšanu cits stāsts - viena puse saka, ka jau pavasarī vienojās pārtraukt sadarbību, otra puse saka, ka bija vienošanās nebūt pamatsastāvā, bet pabeigt karjeru Juvē kā 5. vai 6. izvēlei uz aizsarga pozīciju.