Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Juventus'' uzstāda ultimātu Benitezam

''Juventus'' uzstāda ultimātu Benitezam
Rafaels Benitezs
Foto: AFP/Scanpix

Turīnas ''Juventus'' vadība devusi 10 dienas ''Liverpool'' galvenajam trenerim Rafaelam Benitezam, lai viņš izlemtu par vecās senjores trenēšanu nākamajā sezonā.

Benitezs pašlaik ir pieprasītākais no speciālistiem Turīnas kluba trenera amatam nākošajā sezonā. Beniteza aģents Manuels Garsija Kilons ir noliedzis informāciju, ka pirmdien viņš esot ticies ar Juventus prezidentu Žanu Klodu Blānu. Tomēr britu mediji vēsta, ka ''Juventus'' vadība trešdien ir tikusies ar Beniteza aģentu un tā ir par 90% pārliecināta, ka viņiem izdosies pierunāt Benitezu trenēt Itālijas grandu nākošajā sezonā.

Vecās senjores kluba pašreizējais treneris Alberto Zakeroni ir otrais šajā sezonā. Viņš nomainīja Čiro Ferraru janvāra beigās, tomēr komandas rezultāti īpaši nav uzlabojušies. Tam, kurš nākamajā sezonā nomainīs Zakeroni, tiks piešķirti 70 miljoni sterliņu mārciņu jaunu spēlētāju iegādei. Šāda naudas summa transfēriem varētu šķist vilinoša ''Liverpool'' galvenajam trenerim, kurš ir sūdzējies par nepietiekamu finansējumu spēlētāju iegādei. ”Mēs esam tirgojušies ar spēlētājiem pēdējos sešus gadus, bet, ja netiks piešķirti papildus līdzekļi spēlētāju iegādei, būs ļoti grūti saglabāt tos rezultātus, kurus no mums gaida,” sacīja ''Liverpool'' treneris.

''Liverpool'' Anglijas Premjerlīgas tabulā pašlaik atrodas sestajā vietā. Pēc diezgan neveiksmīgās sezonas ''Liverpool'' vadība nav ieinteresēta cīnīties par Benitezu, ja viņam izteiks piedāvājumu kāds no ieinteresētajiem klubiem. Tāpēc iespēja, ka Benitezs pametīs Liverpool trenera amatu ir visai ticama. Tomēr šis lēmums ir jāveic 10 dienu laikā, kas var būt pārāk īss laiks lēmuma pieņemšanai.

Tikmēr Spānijas laikraksts Marca veica aptauju, kurā atklājās, ka lielākā daļa līdzjutēju un futbola draugu iesaka Benitezu kā labāko Manuela Pelegrini aizstājēju Madrides ''Real''.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 19:22, pirms 14 gadiem
"Pēc diezgan neveiksmīgās sezonas ''Liverpool'' vadība nav ieinteresēta piedāvāt jaunu līgumu Benitezam..."
Vai tad Benitez pirms gada nenoslēdza jaunu ilgtermiņa ligumu?Pirms dažām dienām lasiju,ka Juve esot gatava pat apmaksāt 16mio līguma laušanas summu.
Kāds nav sīkāk informēts par šim niansēm?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-04-14 19:27, pirms 14 gadiem
Gan jau ka piekritīs.

Viņš diezgan ilgi ir pie Pool stūres. Laiks kaut ko pamainīt gan viņam gan Poolei

  +3 [+] [-]

, 2010-04-14 19:31, pirms 14 gadiem
man liekas benitezs nesen parakstija ligumu uz 5 gadiem ar Liverpool vai tad ne? palabojiet ja kļūdos...

  -4 [+] [-]

, 2010-04-14 19:44, pirms 14 gadiem
lai Real savac Benitezu. Juvei vins nav vajadzigs. Protams, ari ne Zakeroni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-04-14 20:18, pirms 14 gadiem
Man arī liekas, ka Benitezam vel ir īlgtermiņa līgums ar Liverpool, jo paskatoties google ir redzams, ka Benitezam ir līgums līdz 2014.gadam.

     [+] [-]

, 2010-04-14 20:25, pirms 14 gadiem
jā Rafa ir parakstijis 5gadu līgumu ar Liverpool...bet jebkurā gadijumā jebkurš klubs var izpirkt līgumu un tad viss ir Beniteza ziņā vai piekrist vai nē...tāpēc arī Liverpool nolīga 5gadu līgumu 20miljonu vērtībā...lai neviens klubs viņu nenozagtu...bet kā izrādās paši iegrābās...bet jebkurā gadijumā vai nu Juventus vai Real gribēs Benitezu viņiem nāksies maksāt apmēram tos 20ļimonus Liverpool!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-14 21:26, pirms 14 gadiem
Nu vai tomēr Benitezs notīsies ?!

  -2 [+] [-]

, 2010-04-14 22:13, pirms 14 gadiem
PolkaDot rakstīja: jā Rafa ir parakstijis 5gadu līgumu ar Liverpool...bet jebkurā gadijumā jebkurš klubs var izpirkt līgumu un tad viss ir Beniteza ziņā vai piekrist vai nē...tāpēc arī Liverpool nolīga 5gadu līgumu 20miljonu vērtībā...lai neviens klubs viņu nenozagtu...bet kā izrādās paši iegrābās...bet jebkurā gadijumā vai nu Juventus vai Real gribēs Benitezu viņiem nāksies maksāt apmēram tos 20ļimonus Liverpool!
Pag,pag. Ja jau nolīga uz 5gadiem,tad kā ,ŠOBRĪD,klubs var nepiedāvāt kautkādu jaunu līgumu un tai pat laikā prasīt no Juves 16mio kompensāciju? Te kautkas manāmi neštimmē.

     [+] [-]

, 2010-04-14 22:26, pirms 14 gadiem
Rafa, paldies par sadarbību un 4 kausiem.
Nebūtu par atlaišanu Rafam jāmaksā baiss piķis, viņš būtu padzīts jau oktobrī.

P.S. - Paķer vēl līdz Lucas!

Yanks out!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 22:47, pirms 14 gadiem
Lai jau iet!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-14 23:05, pirms 14 gadiem
Juventusam pēdējie trīs treneri ir bijuši Benitezi - putras vārītāji. skatoties uz to, ko no Pūles ir izveidojis Benitezs, nekas neievieš pārliecību, ka kaut kas tamlīdzīgs tiks darīts arī ar Juvi. es nesaprotu ar ko Juventus vadība domā. Benitezs jau nu noteikti nav tas, kurš ir vajadzīgs. nav nekas pret šo treneri, bet Juventus un Itālija vispār nav priekš viņa. ja runā par Premjerlīgas treneriem, tad vislabākais variants būtu Dzola, bet tas tā - sapņi.
bet man ir ļoti žēl apzināties, ka Juves vadības favorīts ir Benitezs, nevaru rimties. viņš nav tā vērts un Juve arī nav tā vērta... kamān, ir tik daudz labu, varbūt nepazīstamu, bet labu treneru, kuri ar prieku strādātu ar Juvi, nu kāpēc Benitezs? ar ko viņš ir izpelnījies Juves žīdu pārlieko uzmanību? pff, neskatīšos nevienu Juves spēli, ja to trenēs Benitezs.

     [+] [-]

, 2010-04-14 23:52, pirms 14 gadiem
Labvēlis rakstīja: Pag,pag. Ja jau nolīga uz 5gadiem,tad kā ,ŠOBRĪD,klubs var nepiedāvāt kautkādu jaunu līgumu un tai pat laikā prasīt no Juves 16mio kompensāciju? Te kautkas manāmi neštimmē.
Kompensaacija par liguma laushanu ir tie ~16milj.
Kkas lidzigs fee release clause, kaads meedz but ligumos speletajiem.

     [+] [-]

, 2010-04-15 01:07, pirms 14 gadiem
Labvēlis rakstīja: "Pēc diezgan neveiksmīgās sezonas ''Liverpool'' vadība nav ieinteresēta piedāvāt jaunu līgumu Benitezam..."
Vai tad Benitez pirms gada nenoslēdza jaunu ilgtermiņa ligumu?Pirms dažām dienām lasiju,ka Juve esot gatava pat apmaksāt 16mio līguma laušanas summu.
Kāds nav sīkāk informēts par šim niansēm?
Laboju savu kļūdu. ''Liverpool'' necīnīsies par Benitezu, ja kāds no klubiem piedāvas darbu viņam nevis jaunu līgumu.

     [+] [-]

, 2010-04-15 01:23, pirms 14 gadiem
Kristaps Efeja rakstīja: Laboju savu kļūdu. ''Liverpool'' necīnīsies par Benitezu, ja kāds no klubiem piedāvas darbu viņam nevis jaunu līgumu.
nu re. Tagad viss ir skaidrs.