Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ranjeri: "Ielaidām vārtus kā idioti"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ranjeri: "Ielaidām vārtus kā idioti"
Klaudio Ranjeri
Foto: Digitale

Jau vēstījām par Itālijas futbola čempionāta sestdienas maču rezultātiem. Piedāvājam iepazīties ar "Inter", "Juventus" un "Milan" treneru pēcspēļu izteikumiem.

"Juventus" aizraujošā spēlē viesos ar 2:3 zaudēja "Genoa". Izšķirošos vārtus mājinieki guva 88. minūtē, kad "Genoa" tik tikko izdevās izvairīties no aizmugures stāvokļa. "Juventus" treneris Klaudio Ranjeri: "Mani spēlētāji, iespējams, bija noguruši, un tā aizmugures situācija bija uz robežas. Tāpat ielaidām vārtus kā idioti pašā pirmā puslaika izskaņā ["Genoa" tobrīd panāca 2:1 - aut.piez.]. Jebkurā gadījumā mūsu pretinieki spēlēja labāk, par to nav nekādu šaubu. Mēs savukārt izjutām lielu spiedienu, jo bija iespēja pietuvoties "Inter"." Par Mourinju vēlmi tikt pie jauniem četriem spēlētājiem pēc sezonas beigām (lai varētu uzvarēt Čempionu līgā) Ranjeri noteica: "Ja Mourinju vajag četrus un ar visu to viņi ir uzvarējuši A Sērijā trīs gadus pēc kārtas, tad mums līdzīgiem mērķiem vajag daudz vairāk."

"Inter" savā laukumā pēc pirmā puslaika bija vadībā pret "Palermo" ar 2:0, bet beigās mačs noslēdzās neizšķirti 2:2. "Inter" treneris Žozē Mourinju: "Tas ir kauns, un dabiski, ka man šis rezultāts nepatīk. Pirmais puslaiks mūsu izpildījumā bija viens no labākajiem sezonā, taču otrajā mums pietrūka koncentrācijas un intensitātes. Jebkurā gadījumā sliktākajā gadījumā pēc šīs dienas spēlēm būsim septiņus punktus priekšā "Juventus" ["Inter" spēlēja pirmā, bet "Juventus" vēlāk zaudēja - aut.piez.]. Ja man pirms čempionāta sākuma piedāvātu tādu scenāriju, ka septiņas kārtas līdz turnīra beigām esam septiņus punktus priekšā tuvākajiem sekotājiem, es nekavējoties šādu piedāvājumu pieņemtu."

No vadošā trio sestdien uzvarēja tikai "Milan", kas viesos ar 1:0 apspēlēja "Chievo". "Milan" treneris Karlo Ančeloti, kurš šajā mačā, starp citu, pirmo reizi savā "Milan" karjerā tika noraidīts, sacīja: "Es strīdējos par soda sitiena piešķiršanu. Iespējams, darīju to pārāk agresīvi - gan ar galveno tiesnesi, gan ar ceturto tiesnesi. Lēmums mani noraidīt bija saprotams. Mana komanda darbojās gudri - šobrīd neesam labākajā formā, tomēr pratām uzvarēt. Lai uzlabotu formu, jāsagaida pāris mūsu zvaigžņu progresu. Mana pāreja uz "Chelsea"? Ceru, šīs runas beigsies maijā. Kāpēc? Tad došos atvaļinājumā!"

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +3 [+] [-]

, 2009-04-12 10:58, pirms 15 gadiem
nu man liekas, ka puse no Juves sosezon ielaistajiem vārtiem ir "kā idioti" ielaisti vārti. tiesām vāja un smieklīga spēle aizsardzībā. tik daudz kļūdu. sen nebija Zebinam dots vārds. ļoti sacerējies biju uz viņu un nedomāju, ka es viens. bet vakar viņs sāka sākumsastāvā un nu labāk nedotu viņam vispār vārdu...

  -3 [+] [-]

, 2009-04-12 11:32, pirms 15 gadiem
juventus jau nu bij baigie klauni.. treshi reizi jau piedirsa

     [+] [-]

, 2009-04-12 19:36, pirms 15 gadiem
Mourinju teikumi.