Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Napoli'' nevēlas pārdot Laveci un Hamšiku

''Napoli'' nevēlas pārdot Laveci un Hamšiku
Ezekviels Laveci (priekšplānā) un Mareks Hamšiks
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Napoli'' vadība paziņojusi, ka nepārdos savas komandas spožākās zvaigznes - pussargus Ezekvielu Laveci un Mareku Hamšiku, kuri šajā sezonā demonstrē ļoti labu sniegumu un ir vieni no komandas līderiem.

Abi jaunie talanti atstājuši nopietnu iespaidu uz vairāku Eiropas klubu pārstāvjiem. Kamēr par 24 gadus veco Laveci interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas klubi ''Chelsea'' un ''Manchester City'', tikmēr par 21 gadus veco Hamšiku nopietni interesējas ''West Ham United'' kluba vadība.

Klīst runas, ka sezonas beigās ''Napoli'' varētu zaudēt gan argentīnieti Laveci, gan slovāku Hamšiku. Lai nu kā, itāļu kluba prezidents Aurelio De Laurentiss atzinis, ka tikai ļoti muļķīgs (milzīgs naudas ziņā – R.Z.) piedāvājums var viņu pārliecināt pārdod augstākminētos spēlētājus.

''Laveci un Hamšiks nepārdodas,'' vietējā radio sacīja De Laurentiss. ''Es vēlreiz apstiprinu, ka klubs viņus nepārdos. Ja vienīgi būs kāds ļoti muļķīgs piedāvājums, no kura klubs vienkārši nespētu atteikties, jo tādejādi mēs varētu iegādāties vairākus citus labus futbolistus, tad tas varētu būt izņēmums. Mēs būvējam talantīgu un spēcīgu komandu,'' piebilda ''Napoli'' kluba prezidents.

Šajā sezonā Laveci komandas rindās ir piedalījies 35 spēlēs un guvis astoņus vārtus, bet Hamšiks 37 spēļu laikā pārspējis pretinieku komandu vārtsargus deviņas reizes.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2009-05-11 19:24, pirms 15 gadiem
Domāju gan Novēlu Napoli uzbūvēt nopietnus CL kandidātus Reāli, tā ir vienīgā Itālijas komanda kurai jūtu līdz Laveci un Hamšiks šosezon neparasti labu sniegumu rāda, vēl jau vajadzētu noturēt Santakroči, Denisu, Zalažetu, Gargano, Manini

  +1 [+] [-]

, 2009-05-11 19:41, pirms 15 gadiem
Nu izaudzināti ir diezgan iespaidīgi spēlētēji Napoli nometnē, lai pēc gadiem nopiļotu par iespaidīgu summu