Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Mums klājas grūti pret ātrām komandām"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Mourinju: "Mums klājas grūti pret ātrām komandām"
Žozē Mourinju
Foto: AP

Jau ziņojām, ka Milānas "Inter" A Sērijas ietvaros nospēlēja nesekmīgi, nespējot uzveikt "Cagliari" (1:1). Treneris Žozē Mourinju atzina, ka "Inter" allaž klājas grūti, ja pretinieks spēlē ātru futbolu. Tāpat Mourinju deva mājienu, ka nav Rafaela Beniteza pusē attiecībā uz spāņa sacīto Aleksa Fergusona virzienā.

Žozē Mourinju: "Tā kā daži spēlētāji bija diskvalificēti, nevarējām spēlēt ar to pašu uzvarošo sastāvu, ko iepriekš. Daudzi no jums teiks, ka tik lielam klubam kā "Inter" nevajadzētu būt problēmām, ja pāris futbolisti izkrīt no sastāva. Tomēr ir tā, ka, ja tu noķer vajadzīgo balansu, kāda spēlētāja trūkums nākamajā reizē uzreiz ir jūtams [mačā pret "Cagliari" milāniešiem diskvalifikācijas dēļ nevarēja palīdzēt Duglass Maikons un Dejans Stankovičs - aut.piez.].

Mūsu izpildījumā pirmais puslaiks nebija labs. Savu labāko futbolu sākām rādīt pēc ielaistajiem vārtiem. Es riskēju, jo dažreiz tas ir jādara, kad vēlies izlīdzināt, lai gan tikpat labi pretinieks var panākt 2:0 un 3:0. "Cagliari" spēlēja atzīstami un apdraudēja mūs ar saviem pretuzbrukumiem.

Tā ir taisnība, ka dažreiz netiekam galā ar komandām, kuras spēlē ar augstu intensitāti, jo neesam tā ātrākā komanda uz pasaules, un pret mums ir vieglāk spēlēt augstā tempā. "Manchester United"? Ar tādu sniegumu, kādu mēs parādījām šodien, nevarēsim apspēlēt ne "United", ne kādu citu. Mana pieredze saka priekšā, ka cauri tādiem brīžiem jāiziet cauri, un patiesībā Čempionu līgā viss ir atkarīgs no veiksmes - vai visi tavi spēlētājo tobrīd ir labā formā vai nē.

Beniteza izteikumi par Fergusonu? Vairākas reizes esmu bijis "Old Trafford", ieskaitot pāris uzvaras, un nekad neredzēju neko dīvainu. Tas ir tikai normāli, ja tiesnesis izjūt spiedienu 80 tūkstošu skatītāju klātbūtnē."

Izmantotie resursi:
channel4.com

  -3 [+] [-]

, 2009-01-11 00:48, pirms 15 gadiem
Jums klajas grūti, pret jaebkuram komandam

  +6 [+] [-]

, 2009-01-11 00:54, pirms 15 gadiem
''Vairākas reizes esmu bijis "Old Trafford", ieskaitot pāris uzvaras...'' lielībnieks. Uzvaras arī pieminēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-01-11 01:46, pirms 15 gadiem
Jippi - Жозе он, а не Хосе. Жозе - имя португальское.
Хосе - испанское.Данный коуч португез.Прежде чем показывать свою правоту, удостоверицца нужно.Примеры Хосе - Хосе Пепе Рейна(Испанец)...Жозе мануель барозу....вроде такой есть.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-11 01:58, pirms 15 gadiem
nu nezinu, cik esmu dzirdējis to pasu Kreipānu arī viņs sauca Mauriņjo par Hosē. kā arī angļu komentātori tāpatās.

un vispār Interam iet grūti, jo tur ir Maurinjo. kur Maurinjo, tur sūdi, krīze, klimatiskie strīdi utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-01-11 09:37, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: nu nezinu, cik esmu dzirdējis to pasu Kreipānu arī viņs sauca Mauriņjo par Hosē. kā arī angļu komentātori tāpatās.
Par konkrēto jautājumu nestrīdēšos (man gan arī liekas, ka pareizi ir Žozē, argumenti tie paši, kas lietotājam Cudiccini), lai tas paliek valodnieku ziņā, bet Kreipānu jau nu gan nevajag minēt kā argumentu Viņš reizēm tīri labi komentē, bet zināšanas futbola aktualitātēs viņam ir vājākas kā jebkuram puslīdz izglītotam vidusmēra līdzjutējam eSportā vai citā futbola portālā. No viņa lažām varētu izveidot ļoti pieklājīgu zelta fondu.

     [+] [-]

, 2009-01-11 14:08, pirms 15 gadiem
Shao rakstīja: Kreipānu jau nu gan nevajag minēt kā argumentu Viņš reizēm tīri labi komentē, bet zināšanas futbola aktualitātēs viņam ir vājākas kā jebkuram puslīdz izglītotam vidusmēra līdzjutējam eSportā vai citā futbola portālā. No viņa lažām varētu izveidot ļoti pieklājīgu zelta fondu.
Anatolijs pats par sevi ir zelta fonds.

     [+] [-]

, 2009-01-11 14:59, pirms 15 gadiem
Shao rakstīja: Par konkrēto jautājumu nestrīdēšos (man gan arī liekas, ka pareizi ir Žozē, argumenti tie paši, kas lietotājam Cudiccini), lai tas paliek valodnieku ziņā, bet Kreipānu jau nu gan nevajag minēt kā argumentu Viņš reizēm tīri labi komentē, bet zināšanas futbola aktualitātēs viņam ir vājākas kā jebkuram puslīdz izglītotam vidusmēra līdzjutējam eSportā vai citā futbola portālā. No viņa lažām varētu izveidot ļoti pieklājīgu zelta fondu.
Vai nav vieglāk rakstīt angļu (Jose Maurinho) variantu un mest mieru šim idiotismam ar izrunu.

     [+] [-]

, 2009-01-11 15:06, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Vai nav vieglāk rakstīt angļu (Jose Maurinho) variantu un mest mieru šim idiotismam ar izrunu.
Uzvārdus LV atveido pēc to izrunas oriģinālvalodā.
Varbūt vispār pāriesim un angļu valodu sadzīvē, skolā, veikalā, darbā?

     [+] [-]

, 2009-01-11 19:15, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Uzvārdus LV atveido pēc to izrunas oriģinālvalodā.
Varbūt vispār pāriesim un angļu valodu sadzīvē, skolā, veikalā, darbā?
Pēdiņās ieliec i viss kārtībā.

     [+] [-]

, 2009-01-12 13:35, pirms 15 gadiem
Cudiccini rakstīja: Jippi - Жозе он, а не Хосе. Жозе - имя португальское.
Хосе - испанское.Данный коуч португез.Прежде чем показывать свою правоту, удостоверицца нужно.Примеры Хосе - Хосе Пепе Рейна(Испанец)...Жозе мануель барозу....вроде такой есть.
tev latviešu burti nav?