Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Nedveds: "Ja Toti būtu manā komandā, es viņam atņemtu kapteiņa apsēju"

Rolands Eliņš

Nedveds: "Ja Toti būtu manā komandā, es viņam atņemtu kapteiņa apsēju"
Pavels Nedveds
Foto: AFP/Scanpix

Turīnas "Juventus" direktors Pāvels Nedveds ļoti asi vērsies pret "Roma" kapteini Frančesko Toti, nosaucot viņa pēcspēles izteikumus par necienīgiem un aicinājis "Roma" komandu atņemt Toti kapteiņa apsēju.

"Juventus" direktors, bijušais futbolists Pavels Nedveds Itālijas medijiem paudis ļoti asu viedokli par Frančesko Toti, kurš apgalvojis, ka "Roma" čempionātu noslēgs otrajā vietā, jo pirmā jau ir rezervēta "Juvei": "Lai arī Frančesko ir mans draugs un spēles beigās es apsveicu viņu, biju patiešām dusmīgs, kad izdzirdēju viņa kameru priekšā izteiktos vārdus. Toti nekad nav ticis pie spēlēšanas tik lielā komandā kā "Juventus" un tādēļ arī nezina, ko nozīmē strādāt tik svarīgā klubā."

"Ja pārstāvi "Juventus", tad visi ir pret tevi," apgalvo Nedveds. "Mūs aizstāv tikai mūsu līdzjutēji, bet vispārējā nostāja ir pret mums. Uzdrošināšos pat teikt, ka tas ietekmē tiesnešu lēmumus, jo viņi gandrīz vai baidās piešķirt mums labvēlīgu lēmumu. "

"Šobrīd "Roma" ir izveidojusi patiešām lielisku komandu, un es tiešām cienu Toti, taču tikai par futbola laukumā paveikto, nevis par to, ko viņš saka ārpus tā," norāda Nedveds. " Ja kāds manas komandas spēlētājs pēc sestās spēļu kārtas teiktu "Zinu, ka paliksim otrie", tad domāju, ka viņš ātri vien šķirtos no kapteiņa apsēja. Toti runā par izkropļotu līgu, taču mums jāskatas plašākā mērogā - svētdien bija skaista spēle, kurā notika teju viss."

"Juventus" un "Roma" cīņā aizvadītajā svētdienā izvērsās patiešām iespaidīga - skatītāji pieredzēja divas sarkanās kartītes, piecus vārtus, to skaitā trīs pendeles, kā arī "Roma" galvenā trenera izraidīšanu uz tribīnēm. "Juventus" uzvarēja, pateicoties 86. minūtē diskutabli gūtiem vārtiem, kurus par nepareizi ieskaitītiem atzina arī Turīnas treneris Masimiljāno Alegri, taču īsto vētru sacēla Rudi Garsijas un Frančesko Toti protestējošie komentāri.

Atšķirībā no Toti, Garsija saņēmis disciplinārsodu piecu tūkstošu eiro apmērā par to, ka publiski paudis savu izbrīnu par 17 metrus garajiem Turīnas soda laukumiem. Papildus sodīti arī konflikta izraidītāji Kostas Manolas un Alvaro Morata - "Roma" aizsargam divu spēļu diskvalifikācija, bet Moratam jāizlaiž viena spēle. Sodu saņēmis arī Arturo Vidāls, taču to piešķīruši nevis federācijas pārstāvji, bet gan "Juventus" vadība. Kā ziņo Itālijas mediji, "Juventus" ir apnikuši čīlieša disciplinārie pārkāpumi un paviršā attieksme treniņos, un un viņš sodīts ar 100 tūkstošiem eiro. Tāpat tiek norādīts, ka spēlē pret "Roma" Vidāls tika atstāts rezervē disciplināru, nevis sportisku iemeslu dēļ.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-07 15:39, pirms 10 gadiem
Toti ir speletajs
vinam ir piedodams bet Nedvedam
gan ne!
A serija ir sakroplota!

  +5 [+] [-]

, 2014-10-07 15:42, pirms 10 gadiem
Ja parstavi Juventus visi ir pret tevi?
Nedveda laikos Milanas klubiem Juve nestaveja klat!!!

  +3 [+] [-]

, 2014-10-07 15:50, pirms 10 gadiem
Nu Totti jau zin ko runā,nejau pirmo gadu Itālijā, bet Nedveds būtu labāk vispār paklusējis,lai Juve izdara kko CL,nevis tikai Serie A ar tiesneshu palīdzībām un tad varēs paņaudēt!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-07 16:23, pirms 10 gadiem
Nu pienemsim, ka vins to pateica dusmigs, neapdomajoties, bet par ko gan vinam nemt nost apseju? Vins jau pret savu klubu neko sliktu neteica.
Fakts kaa fakts, bet Juvei ir sada tada vesture un tapec ari vins ta pateica

  +1 [+] [-]

, 2014-10-07 16:25, pirms 10 gadiem
arvids1991 rakstīja: Ja parstavi Juventus visi ir pret tevi?
Nedveda laikos Milanas klubiem Juve nestaveja klat!!!
Vispar, sakuma Juventus bija top 3 komanda pasaulee, bija stipraaka par Inter un varbut ne labaka, bet vismaz lidzvertiga AC Milan, bet pec toto skandaliem taa novajeja

  -1 [+] [-]

, 2014-10-07 18:19, pirms 10 gadiem
Kā jau rakstīju - suņi rej, bet karavāna iet tālāk
Romai spēles laikā bija gana daudz izdevību, ja vien būtu spējuši tās realizēt, bet kaut kā šie "varoņi" ir spēcīgāki izteikumos nevis uz laukuma. Diskutabla vai nē - bumba 86. minūtē tomēr ielidoja Romas, nevis Juves vārtos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-08 02:05, pirms 10 gadiem
Nedved labak butu spelejis ka to dara mužigais romietis mūžīgaja pilseta nevis irsis vinam virsu

     [+] [-]

, 2014-10-08 02:14, pirms 10 gadiem
Opa sveiks zigfrid sen neredzets, jau kops speles ar kazahstanu lkm

     [+] [-]

, 2014-10-08 08:43, pirms 10 gadiem
Atbildot ZIWRAW komentam bija speciga kome bet specigas komes neiekulas toto skandalos ka ari Inters tad nebija nearko vajaks par juvi!

     [+] [-]

, 2014-10-08 08:52, pirms 10 gadiem
Cl pedejie sniegumi
AC 2007 INTER 2010 Juve 1996 ir starpiba ne?