Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" vēlas iegūt Kvaljarellu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Inter" vēlas iegūt Kvaljarellu
Žozē Mourinjo un Fabio Kvaljarella
Foto: digitale

Milānas "Inter" jau vasarā vēlas iegūt cita Itālijas kluba "Udinese" uzbrucēju Fabio Kvaljarellu. Tiek lēsts, ka par 26 gadus veco futbolistu Milānas klubs varētu samaksāt ap 12 miljonu sterliņu mārciņu.

26 gadus vecais uzbrucējs šosezon "Udinese" rindās demonstrē lielisku sniegumu, 28 spēlēs izceļoties ar deviņiem vārtu guvumiem (pagājušajā sezonā guva 12 vārtus). Viņa sniegums piesaistījis gan Itālijas izlases galvenā trenera Marčello Lipi, gan arī vairāku citu klubu uzmanību.

Par uzbrucēju lielu interesi izrāda Milānas "Inter", kas šosezon varētu iegūt čempionu titulu (astoņas kārtas līdz čempionāta beigām tuvākos sekotājus apsteidz par deviņiem punktiem), bet klubs neveiksmīgi nostartēja eirokausos, tādēļ jau vasarā tas varētu ievērojami pastiprināties. Kluba prezidents Masimo Morati par futbolistu gatavs maksāt ap 12 miljoniem sterliņu mārciņu. Ļoti iespējams, ka viņš kļūs par Adriano aizvietotāju, kurš izceļās ar saviem disciplīnas pārkāpumiem. "Udinese" par uzbrucēju varētu iegūt arī "Inter" aizsargu Nelsonu Rivasu.

Interesi par spēlētāju, kuram līgums ar "Udinese" ir līdz pat 2012. gadam, izrāda arī Turīnas "Juventus". Savas karjeras laikā Kvaljarella spēlējis arī "Sampdoria" (A Sērijā guva 13 vārtus kluba labā), "Torino", "Fiorentina", "Chieti", kā arī Edgara Gaurača pārstāvētajā klubā "Ascoli", kura rindās izcēlās ar trīs vārtu guvumiem.

Interesanti, ka nedēļas nogalē "Udinese" tikās ar "Inter". Šajā spēlē ar 1:0 uzvarēja milānieši, bet pirmajā puslaikā pret Kvaljarellu pretinieku soda laukumā tika pārkāpti noteikumi, taču 11 metru soda sitiens netika nozīmēts. Pats Kvaljarella pēc brīža ar "Inter" galveno treneri Žozē Mourinjo diezgan asi diskutēja par šo situāciju.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-07 22:12, pirms 15 gadiem
Butu jau labi

  +5 [+] [-]

, 2009-04-07 22:34, pirms 15 gadiem
Caunja iesit vartus Watford labaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-04-08 00:02, pirms 15 gadiem
būtu tiesām labi. lielisks spēlētājs.