Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Spēciju uz pārspēli nosūtījusī ''Roma'' interesējas par ligūriešu uzbrukuma līderi

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Spēciju uz pārspēli nosūtījusī ''Roma'' interesējas par ligūriešu uzbrukuma līderi
Mbala Nzola pret romiešu aizsargu Krisu Smolingu. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Itālijas futbola medijs ''Calcio Mercato'' vēstī, ka galvaspilsētas klubs ''Roma'' aktīvi interesējas par Latvijas izlases uzbrucēja Raimonda Kroļļa pārstāvētās ''Spezia'' labākā vārtu guvēja Mbalas Nzolas piesaisti vasaras transfēru logā.

Aizvadītajā svētdienā 21 gadu vecais latviešu uzbrucējs Raimonds Krollis ceturto reizi devās laukumā Itālijas A sērijas mačā, kurā 38. kārtas ietvaros viņa pārstāvētā ''Spezia'' galotnē izlaida neizšķirtu un zaudēja ''Roma'' vienībai ar 1:2. Paralēlajā mačā zaudējumu piedzīvoja arī ''Verona'', tādējādi Ligūrijas un Veneto reģionu vienībām nonākot līdz pārspēlei par vietas saglabāšanu A sērijā.

Spēles izskaņā nopietnā ceļgala savainojumā iedzīvojās Romas kluba angļu uzbrucējs Temijs Eibrahams, kuram krustenisko saišu plīsuma dēļ nāksies izlaist vairākus mēnešus, tostarp nākamās sezonas ievadu. ''Roma'' šobrīd aktīvi meklē angļa aizstājēju, par vienu no galvenajiem favorītiem uz pāreju izvirzoties ''Spezia'' vadošajam uzbrucējam Mbalam Nzolam, kurš šajā sezonā 31 A sērijas spēlē atzīmējās ar 13 vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

''Calcio Mercato'' rīcībā pieejamā informācija liecina, ka ''Roma'' un ''Spezia'' pārstāvji strādā pie astoņarpus miljonu eiro vērtas Nzolas pārejas uz galvaspilsētas klubu, kurā, visticamāk, tiktu iekļauta arī no Romas uz Spēciju izīrētā uzbeka Eldora Šomurodova īres pagarināšana un kāda jaunā futbolista iesaiste darījumā.

Tāpat ''Calcio Mercato'' vēstī, ka ''Roma'' monitorē arī no ''Chelsea'' uz ''Inter'' izīrētā uzbrucēja Romelu Lukaku un Madrides ''Atletico'' uzbrucēja Alvaro Moratas situāciju un pieejamību vasaras transfēru logā.

Pārspēle starp ''Spezia'' un ''Verona'' komandām par vietas saglabāšanu A sērijā norisināsies gaidāmajā svētdienā, pulksten 21.45 pēc Latvijas laika. Norises vieta vēl nav zināma. Kā sākotnējā spēles uzņēmēja izskanēja Udīne un tās ''Dacia Arena'' stadions, tomēr Spēcijas vienību nav apmierinājis veroniešu krietni mazākais attālums līdz tai. Kā vēl viena iespējamā norises vieta tiek izskatīta Redžo Emīlija un tās ''Mapei'' stadions, kurā ikdienā spēlē ''Sassuolo'' futbolisti.

Izmantotie resursi:
https://www.calciomercato.com/news/...

  +5 [+] [-]

, 2023-06-06 17:05, pirms 11 mēnešiem
Raksta autors mazliet sajaucis - Roma interesējās par to monstru, kurš Specijai nāca uzbrukumā pieliktā laika ceturtajā minūtē

  +3 [+] [-]

, 2023-06-06 19:54, pirms 11 mēnešiem
Spezzia uzbrukuma līderis ir Krollis!
Viņu tikai taupa nākošajai sezonai!

  -1 [+] [-]

, 2023-06-06 21:33, pirms 11 mēnešiem
Labāk lai ņem Uldriķi - baigi labais uzbrucējs!

     [+] [-]

, 2023-06-06 23:56, pirms 11 mēnešiem
Ja Speccija nenoturēsies A serijā, tad Krollim jāpieprasa maiņa uz normālu A sērijas klubu!

  +2 [+] [-]

, 2023-06-07 06:25, pirms 11 mēnešiem
Smieklīgi šķiet Spēcijas argumenti par tālāku spēles norises vietu. Nedēļa līdz spēlei. Var mierīgi laicīgi aizlidot vai aizbraukt, bet pēc argumentiem izskatās, ka daļu ceļa, komanda grasās doties ar kājām.

     [+] [-]

, 2023-06-07 16:34, pirms 11 mēnešiem
oxa rakstīja: Ja Speccija nenoturēsies A serijā, tad Krollim jāpieprasa maiņa uz normālu A sērijas klubu!
Uz Lietuvas A līgu varbūt