Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pēc sezonas beigām Ibrahīmovičs pametīs ''Milan''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc sezonas beigām Ibrahīmovičs pametīs ''Milan''
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: IMAGO/Nicolo Campo/Scanpix

LETA--DPA. 41 gadu vecais Zviedrijas futbolists Zlatans Ibrahīmovičs pēc sezonas pametīs Itālijas augstākās līgas komandu "Milan".

"Milan'' A sērijas sezonas noslēguma spēlē svētdien mājās tiksies ar "Verona".

""Milan" vēlas pateikties Ibrahīmovičam par lieliskajiem kopā pavadītajiem gadiem," sestdien paziņoja klubs, piebilstot, ka īsa ceremonija "ar visu līdzjutēju piedalīšanos" notiks pēc svētdienas spēles finālsvilpes.

Vēl nav skaidrs, vai zviedrs turpinās savu futbolista karjeru. Kopā ar Milānas klubu viņš divreiz ir uzvarējis A sērijā.

Ibrahīmovičs pēc spēlēšanas Losandželosas "Galaxy" atgriezās Milānā nedaudz vairāk kā pirms trim gadiem, taču viņam traucēja traumas.

Karjeras laikā uzbrucējs ir spēlējis arī "Malmo", Amsterdamas "Ajax", Turīnas "Juventus", Milānas "Inter", "Barselona", Parīzes "Saint-Germain" un Mančestras "United".

Šosezon viņš bija A sērijas vecākais laukuma spēlētājs un kļuva par vecāko vārtu guvēju līgas vēsturē. 41 gada un 166 dienu vecumā apsteidzot bijušo "Milan" aizsargu Alesandro Kostakurtu.

Izmantotie resursi:
LETA