Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" uzvar pirmajā kausa pusfināla spēlē

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Inter" uzvar pirmajā kausa pusfināla spēlē
Estebans Kambjaso cīņā ar Manuelu Vargu
Foto: AP/Scanpix

Pirmajā Itālijas kausa pusfināla spēlē Milānas "Inter" ar 1:0 uzvarēja "Fiorentina". Vienīgos vārtus guva Diego Milito.

Pirmā no divām pusfināla spēlēm tika aizvadīta "Inter" mājvietā "San Siro" stadionā. Mājnieku treneris Žoze Mourinju šajā spēlē stāvēt vārtos iespēju deva pieredzējušajam Frančesko Toldo, komandas pamatvārtsargam Cesaram Sančesam šoreiz dodot iespēju atpūsties.

Pirmajā puslaikā iespējas gūt vārtus bija abām komandām, tomēr vienīgo reizi izcēlās mača favorīti "Inter", kad 33. minūtē pēc Balotelli piespēles Diego Milito apsteidza aizsargu un izvirzīja mājniekus vadībā.

Uzsākot otro puslaiku, "Inter" sastāva pussarga Muntari vietā laukumā nāca uzbrucējs Pandevs, kas ļāva domāt par to, ka komanda centīsies palielināt savu pārsvaru pirms atbildes spēles viesos. Tiesa, uzreiz pēc pārtraukuma aktīvāki bija "Fiorentina" futbolisti, jo īpaši Stevans Jovetičs, kurš pāris reizes mēģināja gūt vārtus ar galvu, tomēr sitieni neizdevās.

Tomēr jau pēc pāris minūtēm Milānas klubs atbildēja ar pretuzbrukumu, kurā pat guva vārtus, tomēr tie netika ieskaitīti. Kopumā spēles otrajā puslaikā notika visai līdzīga spēkošanās. Izcelt varētu arī Veslija Sneidera soda sitienu, kas no apmēram 20 metriem lidoja garām vārtiem. Tuvojoties spēles izskaņai, parādījās arī nedaudz lieka nervozitāte, kad Marko Materaci diezgan uzmācīgi mēģināja ieskaidrot tiesnesim savu viedokli, tomēr mača arbitrs tik un tā piešķīra citam "Inter" aizsargam Lusio brīdinājumu.

Mača kompensācijas laika sākumā laba iespēja iesist bija Jovedičam, tomēr bumba lidoja pāri vārtiem. Pašās beigās bīstams moments bija arī "Inter", tomēr Pandevs no soda laukuma vidus sita garām. "Inter" uzvar ar 1:0, iegūstot pārsvaru pirms atbildes spēles 14. februārī, kad noskaidrosies šī pāra uzvarētājs divu spēļu summā.

Otrs pusfināla pāris "Roma" un "Udinese" savu pirmo spēli aizvadīs rīt.

Itālijas kausa izcīņas pusfināli

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Inter - Fiorentina1:0Milito 33'
Roma - Udinesespēle 4. februārī

Miltio vārtu guvums

     [+] [-]

, 2010-02-03 23:50, pirms 14 gadiem
Atbildes speele buus apriilii.

     [+] [-]

, 2010-02-03 23:53, pirms 14 gadiem
nu ko, Fio jācīnās otrajā mačā!

     [+] [-]

, 2010-02-04 00:30, pirms 14 gadiem
žēl, ka Jovetičs beigās neiesita. tik lielisks moments un cauri visiem aizsargiem izdevās uzsist, tikai pāri. lai nu kā, cerēju, ka spēle būs interesantāka. otrais periods, lai gan daudz izlaidu, tomēr nebija tik labs.

     [+] [-]

, 2010-02-04 00:38, pirms 14 gadiem
Taa arii nesapratu kaapeec Balotelli nomainiija.Es teiktu, ka bija labaakais speeleetaajs laukumaa.Uztaisiija golu, gandriiz veel vienu, ciiniijaas par visaam bumbaam atdeva savus pasus...Nebija uz dzeltenaas kartinjas.Nu treneris jau noteikti zina labaak.