Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Sissoko: "Esmu gatavs spēlēt"

Sissoko: "Esmu gatavs spēlēt"
Sissoko, prezentējot sevi "Juventus" krāsās
Foto: Digitale

Momo Sissoko sniedzis interviju Itālijas sporta laikrakstam "La Gazetta dello Sport", kurā futbolists stāsta par iemesliem, kādēļ viņš pameta "Liverpool", kā arī to, ko "Juventus" atbalstītājiem vajadzētu no viņa sagaidīt. Piedāvājam jums interesantākos izvilkumus no šīs intervijas.

Bijušais "Liverpool" futbolists "Juventus" izmaksāja 12 miljonus eiro un šorīt, pēc Mali izstāšanās no Āfrikas Nāciju Kausa, ir aizvadījis pirmo treniņu kopā ar savu jauno komandu. Acīmredzamot, treniņš izdevās labi, jo pēc tā futbolists intervijā "La Gazetta dello Sport" entuziastiski stāstīja par gaisotni komandā un pauda prieku par pievienošanos "Juventus".

"Es izvēlējos šo komandu, jo tā ir ambicioza un tajā spēlē futbolisti ar uzvarētāja raksturu. Man patīk "Juventus" mentalitāte un pārliecība par saviem spēkiem, kas palīdzēja komandai tik ātri atgriezties Itālijas futbola virsotnē."

"23 gadu vecumā piederēt vienai no lielākajām komandām pasaulē - tas man ir liels pagodinājums, netaisos noliegt, ka "Juventus" bija pirmais klubs uz kuru vēlējos pāriet pēc tam, kad izlēmu pamest "Liverpool". Jau jaunībā apbrīnoju Alessandro Del Pjero spēli, nespēju noticēt, ka tagad spēlēju ar viņu vienā komandā."

"Nav šaubu, ka šīs sezonas mērķis ir finišēt A Sērijas četriniekā, kas garantē Čempionu Līgu nākamajā sezonā. Es jūtu, ka esmu gatavs iesaistīties cīņā jau sestdien pret "Cagliari". Džonatans Zebina man paskaidroja kā lietas tiek kārtotas "Juventus" un Itālijā, es jūtu milzu atbildību un lepnumu."

"Ko jums vajadzētu sagaidīt no manis? Es esmu agresīvs spēlētājs, kad tikko sāku spēlēt "Liverpool", es saņēmu daudz dzelteno kartīšu, bet šobrīd ar šo problēmu esmu ticis galā. Mans darbs ir atgūt no pretiniekiem bumbu un palīdzēt komandai veidot saspēli."

Jautāts par iemesliem kādēļ viņš pameta "Liverpool", Sissoko atbildēja: "Pirmajos divos gados "Liverpool" es spēlēju regulāri, bet pēdējos mēnešos saskāros ar zināmām grūtībām, arī morāli jutos nedaudz sagrauts, tādēļ izvēlējos sākt visu no gala."

Intervijas noslēgumā Sissoko paskaidroja, kādēļ viņš izvēlējies 22 numuru: "Es esmu māņticīgs cilvēks un valkāju 22 numuru, jo man ir divi dvīņu brāļi, kuri ir dzimuši otrajā janvārī. Likās, ka 22 būs pareizais numurs," ar smaidu noslēdza Momo.

Izmantotie resursi:
www.channel4.com

  +3 [+] [-]

, 2008-02-01 21:38, pirms 16 gadiem
Piedāvājam jums interesantākos izvilkumus. iecepii sitas teikums

  +1 [+] [-]

, 2008-02-01 21:51, pirms 16 gadiem
Izskatās, džekam šausmīgi gribās tikt laukumā, ka tik ātri jau ieradies Itālijā.

     [+] [-]

, 2008-02-01 22:03, pirms 16 gadiem
23 gados un tādos klubos jau spēlejis

  +1 [+] [-]

, 2008-02-01 22:03, pirms 16 gadiem
Serie A jau nav tas pats kas Premiership bet lai jau Momo tiek spēles laiks ko viņš godīgi atsrādā katru minūti uz laukuma

  -1 [+] [-]

, 2008-02-01 22:27, pirms 16 gadiem
Skiet, ka nekadu ipasho problemu nebus, jo pats speletajs un komanda ir apmierinata un viss notiks! Interesants speletajs! Jaskatas debijas spele!

Krekla nummurs visai interesanti izvelets!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-01 23:20, pirms 16 gadiem
Veiksmi Momo un Juvai!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-02 00:16, pirms 16 gadiem
Lai veicas, Momo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja