Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Bārtulis un Verpakovskis iesit, Latvijas sporta Zvaigžņu spēle beidzas neizšķirti

Ints Megnis
Ints Megnis

Bārtulis un Verpakovskis iesit, Latvijas sporta Zvaigžņu spēle beidzas neizšķirti
Latvijas sporta zvaigžņu spēles dalībnieki. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Vārtus gūstot arī Oskaram Bārtulim un Mārim Verpakovskim, svētdien neizšķirti noslēdzās telpu futbola svētku ietvaros notikušā Latvijas sporta Zvaigžņu spēle - ziemas sporta veidu sportisti cīnījās 3:3 ar vasaras sportistiem.

Aizvadītajā mačā vasaras sportistus pārstāvēja olimpiskie medaļnieki Vsevolods Zeļonijs un Jevgēņijs Saproņenko, kā arī Nikolajs Grišuņins, Māris Verpakovskis, Jurijs Žigajevs, regbists Ainārs Bērziņš, talantīgais telpu futbola vārtsargs Renārs Šķesters-Kambals un Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) prezidents Vadims Ļašenko. Savukārt vienības galvenā trenera pienākumus veica Ainars Bagatskis. Tikmēr ziemas komandā spēlēja olimpiskais čempions Daumants Dreiškens, kā arī Kaspars Daugaviņš, Koba Jass, Gundars Upenieks, Oskars Bārtulis, Oskars Ķibermanis un vairāki telpu futbola spēlētāji - pieredzējušais Gatis Rožkalns, jaunais vārtsargs Artūrs Cīrulis, 16 gadus vecais telpu futbola talants Edgars Tarakanovs un labākais valsts telpu futbolists Germans Matjušenko.

Rezultātu piektajā minūtē pēc atkārtota sitiena atklāja hokejists Jass, bet rezultātu savā dzimšanas dienā vasaras sporta veidu pārstāvju komandā izlīdzināja Ļašenko, vēlāk vasaras sportistus vadībā izvirzot Verpakovskim, kurš Cīruli pārspēja ar trešo sitienu pāris sekunžu laikā.

Otrajā puslaikā jau 3:1 panāca "Livonia" komandas kapteinis Bērziņš, turklāt trīs ar pusi minūtes pirms spēles beigām viņš ar galvu izsita bumbu no tukšiem saviem vārtiem, Tomēr tāpat pēdējais vārds spēlē piederēja ziemas sportistiem - minūti pirms spēles noslēguma Bārtulis realizēja soda sitienu, kas tika piešķirts pēc Zeļonija spēles ar roku soda laukumā, bet astoņas sekundes pirms beigām, kad laukumā jau valdīja īsta Zvaigžņu spēles atmosfēra un glābt savu vienību bija devušies visi ziemas sporta veidu komandas pārstāvji, neizšķirtu pēc sitiena ar galvu izrāva cīņas īsākais un jaunākais sportists Tarakanovs.

Telpu futbola svētki "Elektrum" Olimpiskajā centrā ilga divas dienas no agra rīta līdz vēlam vakaram. Sestdien notika "Strong" starptautiskais korporatīvais telpu futbola turnīrs, kam sekoja Latvijas pirmās līgas čempionāta bronzas un zelta spēles, kā arī Latvijas veterānu čempionāta finālspēle. Svētdien vispirms notika 2005. un 2007. gadā dzimušo puišu Latvijas jaunatnes čempionāta finālturnīri, tad risinājās Skolu kausa finālturnīri, bet tieši pirms Zvaigžņu spēles un tās laikā tika aizvadīts karsējmeiteņu čempionāts. Telpu futbola svētki noslēdzās ar Universiādes turnīra izšķirošajiem mačiem un cīņu par Rīgas Superkausu.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-07 23:38, pirms 5 gadiem
Diez Oskars Bartuļis tur dēļ tād savas sporta nometnes uzaicināts tika, jo autors nez kāpēc nosaucis viņu par latvieti.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-08 10:31, pirms 5 gadiem
nezinu kāpēc, bet tāds čujs Bārtulis Dinamo varētu pievienoties

  +3 [+] [-]

, 2019-04-08 13:11, pirms 5 gadiem
roliksis40 rakstīja: nezinu kāpēc, bet tāds čujs Bārtulis Dinamo varētu pievienoties
Dinamo pēdējā laikā ir tāda tendence piesaistīt komandai krievu hokejistus, tā ka nekas pārsteidzošs tas nebūtu.

     [+] [-]

, 2019-04-08 18:11, pirms 5 gadiem
Kas Bārtulis pat zvaigzni.

     [+] [-]

, 2019-04-11 13:54, pirms 5 gadiem
Ko Krievijas hokejists Bartuļis pazaudējis Latvijas TF Zvaigžņu spēlē.Viņš nav ne zvaigzne, ne no Latvijas.