Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē startēs pirmais Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Nedēļas nogalē startēs pirmais Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts
Foto: RFF.lv

19. janvārī sāksies pirmais Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts ar astoņu komandu piedalīšanos. Turnīra atklāšanas ceremonija ieplānota pulksten 13:00, bet pirmie mači jau no pulksten 11:00.

Sacensības rīko Futbola Turnīru asociācija (FTA) sadarbībā ar Rīgas Futbola federāciju (RFF), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Futbola federāciju (LFF). Atklāšanas ceremonijā piedalīsies arī Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA) un Latvijas Korporatīvā sporta turnīru asociācijas (LKSTA) pārstāvji.

Pirmajā gadā sacensībās piedalīsies astoņas komandas, kuras viena apļa turnīrā noskaidros čempionus un medaļniekus. Jāpiebilst, ka čempioni savā īpašumā uz gadu iegūs ceļojošo kausu. Visas spēles tiks pārraidītas tiešraidē FTA un RFF Youtube kanālā.

Spēles notiks Rīgas 15. vidusskolas sporta hallē, Visvalža ielā 9. Sacensības risināsies katru svētdienu no pulksten 11:00 līdz pulksten 15:00 sekojošos datumos: 19.01., 26.01., 02.02., 09.02., 16.02., 23.02. un 01.03.

Pirmās kārtas spēļu kalendārs:

LaiksKomandas
11:00Bite OneIT – Tet
12:00DSV – Euro Live Technologies
13:00Baltic International Bank – Accenture
14:00Luminor – LNK Group

Latvijas korporatīvais telpu futbola čempionāts tiek organizēts ar mērķi sekmēt biznesa un personiskos kontaktus starp organizācijām un to darbiniekiem, organizēt aktīvu atpūtu, kā arī noskaidrot meistarīgākās telpu futbola komandas un spēlētājus starp Latvijas uzņēmumiem.

Čempionāta laureāti iegūs kausus un medaļas, kā arī turnīra organizatoru un partneru sarūpētas vērtīgas balvas. Labākais spēlētājs, vārtsargs, vārtu guvējs, menedžeris un komanda, kas iegūs titulu "par godīgu spēli" (fair play), tiks apbalvoti ar balvām. Visi čempionāta dalībnieki saņems piemiņas balvas speciāli paredzētajā noslēguma un apbalvošanas ceremonijā. Daļa no dalības maksa tiks novirzīta sociālas atbildības mērķiem un futbola popularizēšanai.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics,
RFF Sabiedrisko attiecību vadītājs