Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" nākamo maču aizvadīs pie tukšām tribīnēm

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" nākamo maču aizvadīs pie tukšām tribīnēm
Marseļas "Olympique" atbalstītāji
Foto: AP

Disciplinārā komisija piespriedusi Francijas futbola klubam Marseļas "Olympique" nākamo spēli savā laukumā aizvadīt pie tukšām tribīnēm. Tas izlemts sēdē vakar vakarā. Šāds sods Marseļas klubam un tā faniem piespriests par to, ka komandas atbalstītāji spēles laikā izmantojuši pirotehniku.

Francijas futbola kluba Marseļas "Olympique" sodīts par pirotehnikas izmantošanu spēles laikā. Nākamo maču 12.aprīlī pret Grenobles futbolistiem marseļieši būs spiesti aizvadīt pie tukšām tribīnēm. Šosezon "Olympique de Marseille" savā laukumā bez jau pieminētās "Grenoble" uzņems arī "Toulouse", Lionas "Olympique" un "Stade Rennais" komandas.

"Esmu ārkārtīgi pārsteigts par piešķirto sodu. Man vienkārši nav ko teikt. Šīs sankcijas ir pilnīgi nevietā, neredzu tām nekādu pamatojumu. Tāpat nespēju iedomāties, ko ar tām cerēts panākt," šokēts bija Marseļas "Olympique" prezidents Pape Diufs, kurš neatteicās no komentāra kluba oficiālajā mājaslapā.

Izmantotie resursi:
om.net
ligue1.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-03-27 20:05, pirms 15 gadiem
Debiilisms totaalaakais! Kaapeec tieshi Marselja, taks visuur ar to pirotehniku aizraujaas paaraak daudz. Kaapeec tiesi un vieniigi OM jaasoda? Tad sodam visus vai vismaz vairumu! Nevis tikai 1 klubu!