Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Nevis PSG ir parādā Ibrahīmovičam, bet gan Ibrahīmovičs ir parādā PSG?

Agris Suveizda

Nevis PSG ir parādā Ibrahīmovičam, bet gan Ibrahīmovičs ir parādā PSG?
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras "United" uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs šomēnes atzina, ka viņa iepriekšējais klubs PSG ir palicis parādā daļu no pēdējās mēnešalgas. Tomēr nu franču laikraksts L'Equipe ziņo, ka varētu būt tieši pretēji – ka Ibrahīmovičs ir parādā parīziešiem.

Intervijā franču medijam SRF Zlatans Ibrahīmovičs šā mēneša sākumā uz jautājumu, kā viņam visvairāk pietrūkst no Parīzes, atbildēja, ka pēdējās algas. Tobrīd vairums to uztvēra kā joku, uzsverot, ka PSG viņš pelnījis ļoti labi, taču jau drīzumā zviedru laikraksts Expressen ziņoja, ka tas nemaz nebija joks un ka Francijas čempionvienība viņam nav izmaksājusi visu atalgojumu. Un ka Ibrahīmovičs apsver iespēju vērsties tiesā.

Runa bija konkrēti par neizmaksātām prēmijām, taču L'Equipe, atsaucoties uz avotu klubā, šodien vēsta par jaunu pavērsienu Ibrahīmoviča un PSG strīdā. Francijas klubs atzīst, ka nav izmaksājis Ibrahīmovičam aptuveni 30% no pēdējā mēneša atalgojuma, bet iemesls bijis nevis pašu, bet gan Ibrahīmoviča neizdarība. Pirms četriem gadiem par 21 miljonu eiro iegādājoties "Milan" uzbrucēju, PSG no savas kabatas esot samaksājusi spēlētāja nodokļus Itālijas valstij, kas bija jāizdara Ibrahīmovičam.

Nu jau bijušais Zviedrijas izlases uzbrucējs esot rakstiskā veidā piekritis atmaksāt klubam šo summu, bet…aizmirsis un četru gadu laikā tā arī to nav izdarījis. Tādēļ PSG piespiedu kārtā ieturēja daļu Ibrahīmoviča pēdējās algas un ir gatava to pārskaitīt spēlētājam tikai tad, kad viņš būs atdevis parādu. Atgādinām, ka Ibrahīmovičs parīziešu kreklā aizvadīja 180 spēles un guva 156 vārtus.

Izmantotie resursi:
Foot - ...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-23 16:46, pirms 8 gadiem
Hvz kuram ticēt

  -2 [+] [-]

, 2016-09-23 17:05, pirms 8 gadiem
Juridiski varbūt ir ko parādā, bet tieši Zlatans pacēla PSG jaunā līmenī. Un tieši PSG būtu jāsēž mierā. Kavani ir uz pusi lielāks cirvis ar visu savu neizmantoto talantu. Un kurš vēl? Iespējams Silva, viss.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-23 17:18, pirms 8 gadiem
Dubriks konkrets dubiks, nevis Ibra pacela, bet Seihi, un komanda daudz labu meistaru, kuri deva piespeles, kadam aunam jabut lai domatu ka viens speletajs pacel komandu!

  -1 [+] [-]

, 2016-09-23 17:21, pirms 8 gadiem
Ja nav konkrētu dokumentu, kur viņš piekrīt atmaksat ITA nodokļus, tas PSG var sūkāt ledu un tiesā viņi zaudēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2016-09-23 18:16, pirms 8 gadiem
poļubom..vainīga grāmatvede

  +1 [+] [-]

, 2016-09-23 18:39, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Ja nav konkrētu dokumentu, kur viņš piekrīt atmaksat ITA nodokļus, tas PSG var sūkāt ledu un tiesā viņi zaudēs.
Lasi rakstu- ''Nu jau bijušais Zviedrijas izlases uzbrucējs esot rakstiskā veidā piekritis atmaksāt klubam šo summu''

     [+] [-]

, 2016-09-23 21:42, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: Dubriks konkrets dubiks, nevis Ibra pacela, bet Seihi, un komanda daudz labu meistaru, kuri deva piespeles, kadam aunam jabut lai domatu ka viens speletajs pacel komandu!
Tu esi cirvis.
Komandā daudz meistaru, kuri deva piespēles
Tu cirvi!
Pirms Zlatans pacēla PSG, viņš jau bija zvērs, kāds sakars tur piespēļu daudzumam, ja tev komandā ir viens no labākajiem strikeriem pasaulē. PSG sistēmai ir jāsaka paldies ka pie viņiem spēlēja tāds cilvēks. MU var lepoties ar to.

     [+] [-]

, 2016-09-23 21:44, pirms 8 gadiem
Kā vispār iespējams futbolā un visā sportā sportists būt parādā komandai? Kas tā pa demokrātiju?

     [+] [-]

, 2016-09-24 09:03, pirms 8 gadiem
RahX rakstīja: Kā vispār iespējams futbolā un visā sportā sportists būt parādā komandai? Kas tā pa demokrātiju?
kameer taads staars komandaa vadiiba ap vinju luncinaas kaa sunju mazulji, ne to vien piedod un aizmirst