Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG prezidents: "Blāna vieta nav apdraudēta"

PSG prezidents: "Blāna vieta nav apdraudēta"
Lorāns Blāns
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola čempiona PSG prezidents Nasers al Kelaifi noliedzis, ka kluba neveiksmīgais sezonas starts šobrīd ir iemesls galvenā trenera Lorāna Blāna atlaišanai.

Francijas futbola čempionam PSG jaunās sezonas sākums pagaidām nav dēvējams par izdevušos. Astoņās spēlēs šosezon izcīnītas tikai trīs uzvaras, taču kluba īpašnieks Nasers al Kelaifi noliedz, ka no amata varētu tikt atlaists galvenais treneris Lorāns Blāns.

"Blāna vieta nav apdraudēta. Viņš paliks ar mums kopā līdz sezonas beigām. Protams, šī brīža sniegums nav tas, kas tiek sagaidīts no PSG. Katru dienu ir jāstrādā vēl vairāk, bet es esmu pārliecināts par nākotni," sacīja PSG prezidents Nasers al Kelaifi. Jāpiebilst, ka Blāns pagājušās sezonas beigās pagarināja līgumu ar Francijas čempioniem līdz 2016. gada vasarai.

PSG jauno sezonu sāka ar 2:0 uzvaru pār "Guingamp" Francijas Superkausa izcīņā, bet "Ligue 1" pirmajā mačā spēlēja neizšķirti ar "Reims" (2:2). Francijas čempionu kontā šosezon oficiālās spēlēs ir arī uzvaras pār "Bastia" (2:0) un "Saint-Etienne" (5:0), bet vēl četros mačos Blāna vadītā komanda spēlēja neizšķirti (arī Čempionu līgā pret "Ajax").

Zaudējumi gan nav piedzīvoti, un "Ligue 1" PSG neatrodas pārāk bīstamā situācijā – 10 punkti un piektā vieta šobrīd, no līdervienības Marseļas "Olympique" atpaliekot vien trīs punktus. Jau tuvāko dienu laikā PSG varēs ievērojami uzlabot savu situāciju. 24. un 27. septembrī Francijas čempioniem būs izbraukuma spēles pret "Caen" un "Toulouse", bet pēc nedaudz vairāk kā nedēļas savā laukumā būs jāuzņem spēcīgā "Barcelona".

Izmantotie resursi:
L'ÉQUIPE - L'actualité du sport en continu.
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-22 15:41, pirms 10 gadiem
No tiem līgumu pagarinājumiem nav nekādas jēgas. Kā kādu brīdi slikti spēlē, tāpat lauzīs.