Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Marseļas "Olympique" interesējas par Naldo

Agris Suveizda

Marseļas "Olympique" interesējas par Naldo
Didjē Dešāms
Foto: AP

Jau ziņojām, ka pēc sezonas beigām par Marseļas "Olympique" galveno treneri kļūs Didjē Dešāms. Jaunais treneris jau presē izteicies, kurus spēlētājus vēlētos iegūt transfēru tirgū. Starp viņiem ir arī Brēmenes "Werder" spēlētājs Naldo.

Kaut arī Didjē Dešāms oficiāli vēl nav kļuvis Marseļas "Olympique" galveno treneri, viņam jau ir savas vīzijas, kā vēlētos veidot komandu nākamajai sezonai. Dešāms presē izteicās, ka noteikti vēlētos saglabāt pašreizējo kodolu. Tāpat bijušais "Juventus" un "Monaco" galvenais treneris sacīja, ka par katru cenu komandā jāpatur Taje Taivo un Mamadū Niangs - viņi pamest klubu varētu vien tad, ja piedāvājums būtu patiesi nopietns - vismaz piecpadsmit miljoni eiro (par Niangu, starp citu, Premjerlīgas klubs "Everton" jau piedāvājis 14 miljonus).

Šajā sezonā Marseļas "Olympique" vājākais posms bijusi aizsardzības līnija. Tādēļ nav pārsteigums, ka Dešāms vēlas pastiprināt tieši aizsarga pozīciju. Kā viņa potenciālie mērķi tika nosaukti Brēmenes "Werder" 26 gadus vecais spēlētājs Naldo (10-12 miljoni eiro), kā arī konkurentu "Bordeaux" senegāliešu aizsargs Sulejmane Diavara. Tāpat Francijas presē izskanējušas baumas par to, ka komandā varētu atgriezties Daniels van Buitens no Minhenes "Bayern". Savukārt, ja tomēr Taivo atstātu Marseļu, viņa vietā varētu tikt iegādāts "Porto" spēlētājs Alū Sisoko.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

     [+] [-]

, 2009-05-20 15:32, pirms 15 gadiem
O, no vienas puses būtu labi, no otras- slikti. Novājinātu pretinieku aizsardzību un iegūtu sev labu aizsargu, būtu labi, bet tomēr tad kārtējais labais leģionārs dotos prom no BL. Sliktā daļa Van Bujtens nedrīkst iet prom, ideāls aizsargs, nu varbūt arī drīkst, bet tad jādabū kkas pretī Jo Lusio arī pēc nākamās sezonas, visticamāk, ies prom, tāpēc vajadzēs aizsargus

     [+] [-]

, 2009-05-20 16:43, pirms 15 gadiem
Nu Van Bujtens - jā. Atgriezties Marseļā viņam pašam arī tā būtu labāk nekā sildīt solu "Bayern". Par Sisoko es arī piekristu - tas viņam būtu solis uz priekšu karjerā. Taču domāju, ka Diavara jāpaliek "Bordeaux". Taču runājot par Naldo, nu nezinu, viņš spēlē noteicošu lomu "Werder" aizsardzībā, bet nezinu, vai tā būtu arī Marseļā. Šis solis ir kārtīgi jāpārdomā, jo "Werder" un "Marseille" spēka ziņā ir visai vienlīdzīgas komandas, un, vai vajag iet prom no komandas, kur vari spēlēt jau tā augstā līmenī. Tad jau labāk redzētu Naldo EPL.