Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ibrahimovičam savainojuma dēļ jāizlaiž vismaz mēnesis

Andrejs Siliņš

Ibrahimovičam savainojuma dēļ jāizlaiž vismaz mēnesis
Zlatans Ibrahimovičs
Foto: SIPA/Scanpix

Francijas čempiones "Paris Saint Germain" futbolists Zlatans Ibrahimovičs sestdien guva gūžas savainojumu un gaidāms, ka zviedru superzvaigznei nāksies izlaist vismaz četras nedēļas.

Sestdien notikušajā Francijas čempionāta jaunās sezonas otrās kārtas spēlē Ibrahimovičs nospēlēja tikai 15 minūtes, jo kādā no epizodēm saņēma triecienu kreisajā sānā un pameta laukumu. Tā bija pirmā reize, kad zviedru uzbrucējs tiek nomainīts jau pirmajā puslaikā kopš pievienošanās klubam 2012. gadā.

PSG vēlāk ziņoja par muskuļa savainojumu kreisajos sānos, bet tagad kļuvis zināms, ka spēlētājam nāksies izlaist vismaz četras nedēļas.

Šosezon divās spēlēs Ibrahimovičs jau paspējis gūt četrus vārtus. Nesen 32 gadus vecais futbolists izteicās, ka pēc diviem gadiem varētu likt punktu spēlētāja karjerai.

Izmantotie resursi:
Actualités en direct et info en continu - Le...

  +1 [+] [-]

, 2014-08-18 11:35, pirms 10 gadiem
nekas liels pašlaik, Francijā pietiks arii ar Kavani un citiem.